Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anuk__

Spódniczka mini a pogoda!

Polecane posty

Gość Anuk__

Hej :) mam pytanie. W weekend ma być jeszcze ciepło więc mam pytanie, czy wypada jeszcze ubrać jeansową mini ale z rajstopami cienkimi w kolorze czarnym ze wzorkiem? Bardzo bym chciała, do tego botki i kurtka jesienna.

Gość Anuk__
Jest delikatny.. rajstopy po ubraniu wyjdą pewnie szare, wiecie o co chodzi. Rajstopy takie: http://be-queen.pl/rajstopygattarina20den-p-13.html No a mini jak mini, jeansowa upięta i dość krótka ale tyłka na wierzchu nie mam. Jest wrzesień i nie wiem czy tak wypada po prostu..

Gość aj owszem a tak
chyba wypada jesli bedzie cieplo sama mam chec nalozyc mini ahhh

Gość Anuk__
czemu kicha? :O Zwykłe cieliste też mam, myślałam, że takie ze wzorkiem będą bardziej pasowały na wrzesień. Ogólnie chodzi mi bardziej o to, czy spódniczka mini nie będzie głupio wyglądać we wrześniu.

Gość Anuk__
może jeszcze pare opinii? :)

Gość ludzie sa dziwni
Ja nie wiem dlaczego mialoby to dziwnie wygladac, ka jestem dzis w pracy w spodniczce bez rajstop, a we wtorek wieczorem wyszlam w spodniczce i sandalach! bo jest mi tak wygodnie i mi sie podoba, wiec dlaczego pytasz czy to bedzie dobrze wygladac, ubierz sie tak jak Tobie sie podoba, nie zwracaj uwagi na opinie innych ludzi.

Gość gowniana pomarancza
A JA WYSZLAM W BIKINI JEST TAK CIEPLO:D