Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Larysa22..

Nie mam gdzie się podziać..

Polecane posty

Gość Larysa22..

Witam, mam problem. Jestem w ciąży, bardzo chcieliśmy tego dziecka, ale mój chłopak zmienił się o 180 stopni.. nie wiem co się z nim dzieje. Moja mama powiedziala, ze dopoki urodze moge byc w domu ale poznioej musze sie wyprowadzic.. nie chce do niego jechac za granice!! ( nie bede opisywac dlaczego dokładnie bo to za duzo) Wiem, ze nie bede zdolna finansowo aby wynając mieszkanie.. nie mam zadnego dochody a nei chce sie ponizac i brac od niego. Czy jest moze gdzies w poznaniu dom samotnej matki ? ma ktos jakies namiary? prosze o pomoc :( :(

Gość Larysa22..
Jak urodzę to muszę się wyprowadzić, nawet dziś mi to powiedziała.. Proszę o jakiś link do domu samotnej matki albo coś .. Potrzebuje pomocy :(

a jakbys jej powiedziala,ze nie masz gdzie isc? to co zrobi? zreszta co gadasz,ze nie chcesz nic od chlopaka? zrobil dziecko to niech placi i ponosi konsekwencje

Gość romania
no tak , przed chłopakiem nie chcesz sieponiżać ale matce na głowie siedzieć to nie jest poniżające ?

Gość Larysa22..
Kurde, ok alimenty. a co ją to obchodzi? przecież jestem dorosła- tak powie, wiem to! Oni są wszyscy do mnie wrogo nastawieni i mają mnie gdzieś.. już sama nie wiem, co mam robic :(

Gość romania
no , ale to nie jest prawda ? nie jesteś dorosła ? byłaś na tyle żeby sie przespać z chłopakiem bez zabezpieczeń ale nie jesteś dorosła na tyle ,zęby ponosić konsekwencje swoich zachowań ? bardzo wygodne .

Gość alexiz
http://www.tarnowo24.pl/content/gdzie-mog%C4%85-szuka%C4%87-pomocy-samotne-matki-z-dzieckiem czy to tak ciezko wpisac w google ? Poza tym matka nie ma Cie prawa z domu wyrzucic, w koncu jestes zameldowana a poza tym niech chlopak wezmie odpowiedzialnosc za swoje czyny.

Gość fdghjkl
a w jakim miesciemieszkasz

Gość romania
wyrzucić nie mozę , ale utrzymywać nie musi .

Gość Larysa22..
romania- czytaj uważnie! Chcieliśmy tego dziecka ale ja teraz nie chce mojego chłopaka! Zmienił sie!!

Gość Larysa22..
Poznań..

Gość romania
no to on sie zmienił , ty go nie chcesz a konsekwencje czyli utrzymywanie ciebie idzecka - to ma spaść na matkę ? rozkoszna jesteś .

Larysa witaj w swiecie doroslych..niedlugo zostanisz matka..musisz dogadac sie ze swoim chlopakiem..to Wy musicie zapenewnic dzeicku wsyzstko co mu potrzebne czyli dach nad glowa.jedzenie.milosc rodzicielska.Mama Twoja zapewne chce wywrzec na tobie proesje bo z twoich postow wynika ze zachowujesz sie bardzo dziecinnie.Piszesz ja go nie chce juz..dziewczyno zostaniesz matka..dom samotnej matki to schronisko dla patologi i ludzi bez przyszlosci.chcesz tam byc ze swoim malenstwem? Dzwon do ojca dziecka i musiscie na powaznie obgadac co dalej!!!Stan sie wrescze osoby dorosla odpowiedzialna na swoje czyny i za zycie malego czlowieka:-) powodzenia...

Gość Larysa22..
Już sama nie wiem, co mam robić.. czuję się jak taki intruz :( a matka moja z nim razem ze sobą grają... :(

Gość Larysa22..
To jest poważna sprawa. ..

Gość rosadasy
szkoda ze przestalas chciec swojego chlopaka wlasnie teraz jak spodziewsz sie jego dziecka. Twoj chlopak jest zobowiazany placic na dziecko wiec nie rozumie ciebie - jakie tu ponizanie? Dziecko bylo chciane i zaplanowane jak piszesz wiec oboje odpowiadacie za swoje czyny a matka nie jest zobowiazana utrzymywac ciebie i twoje dziecko Postaraj sie o dofinansowanie ze strony twojego chlopaka o pomoc opieki spolecznnej wez male mieszkanko dziecko do zlobka a sama do roboty

Gość gość
Mam naimie agata jestem samotnom matkom mam 22 lata i mam cureczke niemam dokont pujsc tulam sue po osrotkah od dziecka facet mnie zostawil moja matka i ojczym niehcom mnie u siebie czuje sie taka niehciana i odrzymucona niewiem co mam robic pomuszcie mi

Gość Rka
Dnia 22.09.2011 o 18:52, Gość romania napisał:

no , ale to nie jest prawda ? nie jesteś dorosła ? byłaś na tyle żeby sie przespać z chłopakiem bez zabezpieczeń ale nie jesteś dorosła na tyle ,zęby ponosić konsekwencje swoich zachowań ? bardzo wygodne .

Ja perdole