Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxona88xxx

zakochałam sie w chłopaku przyjaciółki

Polecane posty

Gość xxxona88xxx

Opowiem pokrótce całą sytuacje : a więc , jestem w 5 letnim związku , mam 2 letnią córeczke , facet mój w ogóle mnie nie kocha , nie ma między nami żadnej miłosci ani szacunku szczególnie z jego strony , śpimy osobno kochamy się średnio raz na dwa miesiace i to za moimi błaganiami , w tym zwiazku jestem nie szczęsliwa ale nie moge odejsc bo nie mam gdzie sie podziać . Mam przyjaciólke zajebista dziewczyna rozmawiamy o wszystkim kumplujemy sie mamy świetne relacje . To moja bardzo dobra przyjaciółka . Jest z facetem z wyglądu przystojniak jakich mało zadbany umięsniony na codzien trenujący i zajebisty do pogadania , charakter rewelka , gada sie z nim fajnie o wszystkim z zadnym innym facetem tak luzno mi sie nie gada . I czesto o nim myśle niekiedy śnie w nocy ze jestesmy razem ze kochami sie itp . Pewnego razu od mojego kumpla który bardzo dobrze zna faceta przyjaciółki , dowiedziałam sie ze w rozmowie z nim facet przyjaciółki mówił że " bardzo mu sie podobam i fajna laska ze mnie . Od tego momentu ciągle mysle o nim czuje więź między nami , chciała bym z nim przyezyc chociaż jedną noc ale no przyjaciółka , czuje ze on do mnie tez cos czuje moze nie miłosc ale jest miedzy nami taka bliskość co wy na to dziewczyny , przyjaźn czy pragnienie

Gość niedojrzałosc emocjonalna
ot i tyle

"Mam przyjaciólke zaj**ista dziewczyna rozmawiamy o wszystkim kumplujemy sie mamy świetne relacje ." To powiedz jej też o tym. :)

Pytanie czy jestes zimna, wyrachowana suka, ktora dla przyjemnosci zranisz doglebnie swoja przyjaciolke, czy tez opamietasz sie i uratujesz jedna z najwspanialszych rzeczy w zyciu, czyli prawdziwa przyjazn?

Gość PrettyLittleLiarx
taa zniszcz przyjaciolce zycie wtedy bedzie cie wielbic na kleczkach .. gdzie indziej taka przyjaciolke znajdziee

Gość xxxona88xxx
serce nie sługa

Gość PrettyLittleLiarx
to zastanow sie czy warto przezyc byc moze chwilowy romans ii zjebac przyjazn

Gość xxxona88xxx
ale do zadnego innego faceta nie czułam tego co do niego , nigdy przy zadnym facecie na jego widok nie waliło mi tak serce i nigdy nie myslałam tyle o zadnym facecie co o nim i nie śniłam

Gość PrettyLittleLiarx
To co sklonilo cie by wyjsc za maz ? skoro dopiero teraz az tak zabilo ci serce do jakiegos faceta w dodatku to facet twojej przyjaciolki

Przyjaciółki faceta zostaw w spokoju ! . Bo to nie jej wina ze tobie sie nie układa z obecnym partnerem i nie masz prawa jej odbierac tego co jest dla niej ,,wazne,, bo jezeli tak uwazasz to nie jestes jej przyjaciołka tylko egoista patrzaca na swoje potrzeby. I bardziej zaczełabym ingerowac w swoj zwiazek a nie cudzy. A ze kolega ci tak powiedział to moze byc nic nie warte słowa. I piszesz serce nie sługa chyba dupa nie sługa bo piszesz o seksie i o swoich niewyzyciu seksualnym wiec co moge poradzic kup sobie wibrator lub przespij sie z takim samym myslacym facetem jak ty . Ehh taka przyjazn mnie rozwala patrzac w czyjes oczy i myslec o dupczeniu sie z jej facetem . Porazka ;]

Gość xxxona88xxx
pochodze z biednej rodziny moja matka na pokój z kuchnią i na utrzymaniu 3 braci , z aktualnym partnerem mam dziecko i tylko mieszkanie trzyma mnie przy nim bo nie mam sie gdzie podziec :( chociaz wielokroć wywalał mnie z domu np wczoraj . A facet przyjaciółki dziwne gdy go poznałam widziałam ze to przystojny facet pózniej zaczeło mi sie z nim fajnie rozmawiac i zaczełam o nim myślec , raz na imprezie przytulilismy sie gdy byłam pijana i on tez , wspominam ten moment z dreszczykiem do teraz

Gość PrettyLittleLiarx
tajemnicza zołza " Przyjaciółki faceta zostaw w spokoju ! . Bo to nie jej wina ze tobie sie nie układa z obecnym partnerem i nie masz prawa jej odbierac tego co jest dla niej ,,wazne,, bo jezeli tak uwazasz to nie jestes jej przyjaciołka tylko egoista patrzaca na swoje potrzeby. I bardziej zaczełabym ingerowac w swoj zwiazek a nie cudzy. A ze kolega ci tak powiedział to moze byc nic nie warte słowa. I piszesz serce nie sługa chyba d**a nie sługa bo piszesz o seksie i o swoich niewyzyciu seksualnym wiec co moge poradzic kup sobie wibrator lub przespij sie z takim samym myslacym facetem jak ty . Ehh taka przyjazn mnie rozwala patrzac w czyjes oczy i myslec o dupczeniu sie z jej facetem . Porazka ;] " No brawo masz 1oo % racji

Gość PrettyLittleLiarx
xxxona88xxx Skoncz pierdolic zajmij sie mezem i dzieckiem

Gość xxxona88xxx
tajemnicza zołza , prawda w 100% , a co do kasy to sama zarabiam na siebie , i z facetem przyjaciólki nie uda sie a przyjazni nie chce niszczyc , kurde czemu nie poznałam go przed nią

Gość PrettyLittleLiarx
czyli teraz zmadrzalas ?

Gość mój apel do WAS Kobiety!!
dlaczego tak czesto nasi faceci zdradzaja?? bo maja taki charakter?? NIE...dlatego,ze same się pchacie do łóżka i do związków.... mezczyzna ma słabszy charakter i latwo mu z glowie zawrócic, Ty możesz marzyc nocami i zyc tak przez lata ...a facet jak bedzie chcial to "wezmie"..... blagam Was szanujcie inne kobiety i nie rozbijajcie zwiazków gdzie zwykła lojalność???? gdzie kobieca solidarnośc-cos takiego chyba w ogóle nie istnieje !!! nie powinnaś się przytulac ,ani flirtowac ani kusic faceta swojej przytjaciółki, predzej czy pozniej on skorzysta z okazji i wtedy zniszczysz i swój związek (tak tak wiem jest beznadziejny-najlepiej idealizowac innego faceta a swojego krytukowac ) i zniszczysz zwiazek swojej przyjaciółki, która już nigdy nie zaufa mezczyznie D.

Ehh mam nadzieje że nie odbierzesz szczęścia przyjaciółce .. dla chwili przyjemności nie warto wszystkiego psuć przyjaźni .. po drugie jak potem mogłabyś patrzeć w lustro? nie Twoja wina że facet przyjaciółki Ci się spodobał, ale chwała Ci jeśli przezwyciężysz kaprys i nic nie zrobisz w tym kierunku, aby niszczyć komuś życie

Gość xxxona88xxx
a miał ktos z was podobnie ??

Gość mój apel do WAS Kobiety!!
nie pytaj nas czy ,ktoras tak kiedys miala..bo widac,ze to,że Cię ganimy a raczej chcemy potrzasnąc - w ogole do Ciebie nie dociera..wiec szukasz takiej samej przyjaciołeczki, która Cię zrozumie.... nie szukaj dla siebie usprawiedliwienia pociaga Cie obcy facet- bo wiadomo nam kobietom tak jak i facetom rutyna w związku daje się we znaki :P niestety,ale to fakt i lubimy pofantazjowac....ale trezba kontrolowac swoje emocje