Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsdfdfsfd

Z czym podać pierogi ze szpinakiem i brokułami?

Polecane posty

Gość fsdfdfsfd

Macie jakieś pomysły? :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Kasia .....................
do pierogow zawsze pasuje barszcz, nie surowka ;) a same pierogi mozna tuz przed podaniem polac zeszklona cebulka lub zesmazonym boczkiem.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fsdfdfsfd
Ok, dziękuję :) Myślałam jeszcze o sosie czosnkowym ale... nie mam czosnku :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Kasia .....................
pierogi same w sobie sa kulinarnym arcydzielem, sosow do nich sie nie podaje, przynajmniej ja sie nie spotkalam :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Kasia .....................
jedynym "sosem" jest tluszcz od owej cebulki, czy to, co wytopilo sie z boczku

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Koniecznie sos serowy, inaczej sobie nie wyobrażam. :) Chyba, że w środku jest ser albo feta.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Kasia .....................
o, cos nowego! :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
z sosem serowym, zrobionym z serkow topionych, mozesz tez uprazyc orzechy i do tego sosu dodać.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×