Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfghjklop;

kupil kwiaty, przyszedl pocalowal a na koniec...:(

Polecane posty

Gość sdfghjklop;

powiedzial ze mnie niekocha i sobie poszedl aa i dodal zebym mu oddala pierscionek i kase ale to juz kiedy indziej jaka kase??niemam pojecia pewnie wyliczal mi wszystko co za dupek:( a czekala kolacja 3 wina sexy stroj ostry seks... to byla nasz 5 rocznica bycia razem...mieszkalismy razem....:( ale ma sie wyprowadzic eh

Gość lolooo zz
masakra czy jaks zart ????

Gość sdfghjklop;
tez myslalam z poczatku ze to zart i czekalam chwile az wroci zasmieje sie i niewiem co zadzwonilam nieodbieral tylko smsy ...no i wyjasnil to co powiedzial ze mnie niekocha

Gość mangaaaa
Yyy :O tak po prostu ? Nic wcześniej nie psuło się między Wami?

Gość sdfghjklop;
to sama wypilam te 3 wina a dzisiaj mam mega kaca i mega dola nieposzlam do pracy spakowalam mu rzeczy i zawiozlam do jego matki

Gość Russel Brand we własnej osobie
Zachował się z klasą :classic_cool: Mógł Cię po prostu strzelić w twarz i powiedzieć, że to koniec. A on kwiaty przyniósł i pocałował ;-)

Gość sdfghjklop;
tak poprostu ni z huja ni z dupy jestem zalamana wsciekla a jeszcze tydzien temu zapewnial ze najwazniejsza ehh ci faceci

Gość mangaaaa
Nie da się przestać kogoś kochać w ciągu 1 dnia czy nawet tygodnia :O Dziwne, może się zakochał ? Ale wg mnie to mógł to trochę inaczej zaaranżować to spotkanie, bez tej kolacji no bo po co skoro i tak na niej nie został, trochę tak chamsko :O Mógł przynajmniej zostać porozmawiać :O