Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtufjr46uj

Rok na Sympatii i mam dość

Polecane posty

Gość rtufjr46uj

Miałem konto na Sympatii przez rok, moje doświadczenia są prawdziwe.W ciągu roku z pośród setek dziewczyn żadna nie była normalna !!!! Wszystkie zadufane w siebie księżniczki z zawyżonymi wymaganiami, patrzące tylko na portfel faceta, wykształcenie i nic po za tym.Nic się dla nich więcej nie liczyło, ważne żebyś miał kasę i był doktorem albo prawnikiem.Ja się pytam gdzie Wy dziewczyny macie głowę ?

Gość kjiokjoi
wlasnie glowe maja na miejscu:D a tys jest biedak bez wyksztalcenia bo zadna ci nie dala i dlatego jestes taki zfrustrowany:D:D

Gość koiujhgfdssdfghj
zamiast na sympatii poszukaj w necie jakis forów, czy grup ludzi ktorzy interesuja sie tym co ty.. moze jakies grupy dyskusyjne czy cos i tam moze poznasz jakas dziewczyne ktora interesuje sie tym co ty i latwiej wtedy nawiazac kontakt. tak sobie super niania znalazła męża - na portalu z poezją tak slyszalam. a co do sympatii, jak juz dziewczyna decyduje sie na sympatie to musi byc juz depseracja ze z nikim nie moze sie jej normalnie w zyciu ulozyc.. wiec szuka tam juz swojeo wymarzonego .. a jak nim nie byles to trudno..