Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość forfiterowy

Winiki rekrutacji na studia

Polecane posty

Gość forfiterowy

Pierwszy zjazd jest 29 września. Ide na pierwszy rok studiów niestacjonarnych, a nadal nie wiem czy się dostałem. Na stronie jedynie informacja: Decyzją Rektora Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej rekrutacja na rok akademicki 2011/2012 została przedłużona do dnia 15 października 2011. Helo co to za organizacja? Co robic? Mam isc na zjazd a potem 15 się dowiem, że panu juz dziękujemy? Nie kumam tego ich systemu.

Gość odchody....
skoro przedłużona tzn ze się dostałaś. mają jeszcze miejsca czopku i przedłużyli.

Gość forfiterowy
dalej...' Po tym terminie o przyjęciu na studia decyduje Dziekan właściwego wydziału. ' Czemu oni zwlekaja takz terminem? Moi koledzy juz dawno wiedzą czy uczelnia ich przyjęła.

Z dużym prawdopodobieństwem będzie dobrze. Niż dotarł już na pierwsze lata studiów, na dodatek spory odsetek oblanej matury powodują, że nabór jest kiepski i trzeba przedłużyć rekrutację. Przedłużają wszyscy, uczelnie publiczne również. Na marginesie: jakość kształcenia w wyższych szkołach zawodowych jest rażąco mniejsza niż w państwowych uczelniach w dużych ośrodkach akademickich...a jakie przewałki:o:o

Gość forfiterowy
A chyba ze tak, ale mogli chociaz jakas wiadomosc wyslac..dzieki za odpis:P

Gość Czuuuuubaaakabra
Jesteś przyjęty :-] Boże widzisz i nie grzmisz! Czemu kryterium przyjęcia na studia nie jest inteligencja ?!?

a do skzoly nie mozesz adzownic? prztjety jestes napewnobo jest malo chetnych.. ale tez nie wiesz czy nie jest zbyt malo zeby otworzyc kierunek wgl...