Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfgdgdf

ciąża - palcówka

Polecane posty

Gość fdfgdgdf

Wczoraj chłopak po raz pierwszy zrobił mi palcówkę. I ogółem mam teraz pewne schizy na temat tego, że mogłam zajść w ciążę, wiem, ze to prawie niemożliwe, nie przejmowałabym się w ogóle, ale zaniepokoiło mnie to, jak sobie przypomniałam, że chłopak dotykał też siebie w miejscach intymnych a potem mnie. Miałam na sobie cały czas bieliznę i spodnie, ale jednak dotykał mnie tą ręką co siebie i w ogóle. Więc jakoś tak zaczęłam panikować, zwłaszcza, że jestem totalnie przewrażliwiona na temat ciąży. A teraz mam jakby dziwne uczucie w podbrzuszu i w ogóle mi jakoś dziwnie, mam też co jakiś czas jakieś delikatne bóle czy skurcze w podbrzuszu i jakoś mi tam dziwnie. Co sądzicie? Mam 16 lat, proszę bez złośliwych i chamskich odpowiedzi. Wiem, że w ciąże nie jest tak łatwo zajść i wiem w jaki sposób się to odbywa, wiem, że w moim przypadku to jest prawie zupełnie niemożliwe ale jednak wolałabym się upewnić u kogoś bardziej doświadczonego, proszę o normalne odpowiedzi. :)

"A teraz mam jakby dziwne uczucie w podbrzuszu i w ogóle mi jakoś dziwnie, mam też co jakiś czas jakieś delikatne bóle czy skurcze w podbrzuszu i jakoś mi tam dziwnie. " To zygota pączkuje. :classic_cool:

Gość fdfgdgdf
jezu, serio czy to jakieś głupie sarkazmy?

Gość poważna75847538487
Pączkująca zygota? takich rzeczy chyba się nie czuje, to raz, a dwa jak masz pisać i stresować bardziej dziewczynę to nie wypowiadaj się wcale. albo napisz coś więcej niż tylko dwa słowa "pączkująca zygota" i wykaż się wiedzą na ten temat.

Jak to? Myślisz, że nie można wyczuć pączkowania :classic_cool: zygoty, która nie ma nawet milimetra? Ja jestem pewna, że można. :classic_cool:

Gość poważna75847538487
właśnie zaprzeczyłaś sama sobie "zygoty, ktora nie ma nawet milimetra", jak można ją więc wyczuć poprzez dziwne uczucie w podbrzuszu kiedy jest tak mała? Poza tym już naprawdę poważnie mówiąc to uważam, że zapłodnienie podczas palcówki, kiedy Ona była w spodniach i bieliźnie jest niemożliwe. Owszem, mógł mieć coś na palcach ale skoro nie miał wytrysku to musiałby to być naprawdę nieszczęśliwy przypadek... Co nie? : )

Ja jestem pewna, że to ciąża mnoga. Będzie chłopiec i dziewczynka. :classic_cool: I jestem pewna, że można wyczuć pączkowanie :classic_cool: zygoty. :classic_cool:🖐️

Gość poważna75847538487
Gratulację za dobre podejście do sprawy i za to, że tak chętnie i POWAŻNIE PODCHODZĄC DO RZECZY pomagasz innym : /

Gość poważna75847538487
Dobrze, rozumiem, wiem o tym, ale Ona pisała, że po prostu spanikowała, to chyba naturalne jeżeli ma się z czymś styczność pierwszy raz, a istnieje jakieś tam marne 1% szansy, że mogło do czegoś dojść, różne wpadki bywają.

Gość ja zgadzam sie z matka perwers
ja.. beda piecioraczki!!

Gość missy434
ej, ale z tego co wiem przed wytryskiem mogą być wydzielane inne substancje mogące zapłodnić.

Gość Perwa jest the best
tak to jest jak się goowniarze za mnożenie biorą do nauki Perwa 🌼

Gość Oj oj oj.........
A czy twoja mama wie, ze cpiesz?

Gość mlodziak1992
Nie jesteś w ciąży nie ma takiej mowy.Finito