Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostanii rok studiów

wynajem pokoju od osoby której nie lubie

Polecane posty

Gość ostanii rok studiów

Trafiłam na bardzo atrakcyjną ofertę 250 zeta prawie centrum miasta dobry dojazd na uczelnie wszystko super 4 pokoje po 250 każdy dwa zajęte przez jakieś inne studentki.Dzwonie pod numer wszystko ok nawet tv z kablówka jest w każdym pokoju.Umawiam się z kolesiem już z torbami na dworcu czekam na niego, podjeźdza wysiada O NIE może to tylko zbieg okoliczności.Niestety to z nim się umówiłam Mniejsza o to nawet się nie spodziewałam bo powiedział 200 i że jeszcze jeden pokój jest wolny żebym sobie wzięła koleżankę to nam za 400 te dwa wynajmie.wiadomo wszystko jest na lewo bez umowy po prostu boję że będzie żądał zapłaty w naturze.O umowie nie chce słyszeć

A on też odwzajemnia twoją niechęć? Chyba nie, skoro chce wynająć ci pokój. Do tego to są grosze, chyba na jakimś zadupiu ten pokój? Po za tym logiczne jest chyba, że w przypadku umowy koszty byłyby dużo większe?

Gość ostanii rok studiów
Nie rozmawiam z nim nie lubię go,chodzę z nim niestety na jeden rok a mieszkanie należy do jego starych czy coś takiego Oczywiście na wstępie odnośnie tych 2 waliłem je już wiesz dlaczego go nie lubię bo to żałosny i śmieszny pajac Ale nawet na czarno to każdy chce 300-400 zazwyczaj a oferta super po za właścicielm