Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24 ml gratis

przykro mi z powoduu moich urodzin

Polecane posty

Gość 24 ml gratis

w nastepnym tyg mam urodziny...dzisiaj juz dostalam od rodzicow w prezencie tort...wczesniej pewnie w razie gdybym miala gosci na weekend...rozmawialam wlasnie z kumpla i ona ma juz plany z chlopakiem..inni tez pewnie nie przyjda i jest mi tak strasznie glupio:(

Gość 24 ml gratis
macie ochote na kawalek?

Gość 24 ml gratis
rzeszów

Gość dzizaz
wszystkiego najlepszego :) daj kawalka chetnie bym wpadla do Ciebie na ciastko i kawe :)

mamy:) o ile to dobry tort;) a tak powaznie, nie masz wiecej znajomych, z ktorymi mozesz spedzic ten dizen/wieczor? wystarczy czasem 1 osoba - kolezanka i wieczor pieknosci,do tego dobry film i alkohol:)

Gość o moich nikt nie pamietal
i nie placze.

Gość oj kochana nie biadol bo
mogłas zaprosic ich wczesniej, a nie na dwa dni przed...to troszke tez twoja wina

Gość a ile masz latek
ja tez rzeszow

Gość 24 ml gratis
na sil eby sie ktos znalazl:( niby nie zapraszalam ich wczesniej ale umawialismy sie na grila ze moze by jakiegos zrobil czy cos;( jak z rzeszowa to zapraszam...jutro chyba go jeszcze do pracy zaniose...

Gość fadvgg
ja w moje urodziny funduje sobie lot wokol Mount Everestu :D. Impreza dla 1 osoby, przynajmniej nikt mnie nie zawiedzie :)

Gość poczekaj do dnia urodzin
Moja przyjaciółka dostała taką niespodziankę, że masakra. Przyjaźnię się z nią od dziecka, jednak nigdy nie poznałam jej męża wcześniej (od życie, ja w innej części świata i ona, mimo, że moja przyjaciółka na jej weselu nie mogłam być:(. ). Rozmawiamy ze sobą od 10 lat przez telefon minimum raz w miesiącu. Kilka razy się spotkałyśmy osobiście, jednak bez udziału mężów. Jej mąż wymyślił na jej 30 urodziny przyjazd do naszego rodzinnego miasta. Zapraszała więc biedaczka większość koleżanek (przyjaciółek, które bawiły się na jej weselu), od których słyszała, że im przykro, bo to, bo tamto... Jej mąż tak sprytnie to zorganizował, że poprosił wszystkich wcześniej, że to niespodzianka, żeby się nie zdradziły, znał je osobiście i miał do nich telefon:P Mój telefon wykradł z jej komórki i prosił, żebym przyjechała. Oczywiście przyjechałam:P Przyjaciółka płonęła w łzach jak jej się wszyscy znajomi pojawili, ja jak weszłam, bo się spóźniłam kończyli śpiewać 100 lat. Taka była szczęśliwa i rozpłakała się na maksa, dodam, że z tamtą częścią jej znajomych miałam w życiu mniej wspólnego:P Wtedy poznałam jej męża pierwszy raz:P. Piękna impreza, o której dziś się rozmawia i podobno to moje wejście spóźnione dało tyle emocji :P. Eh w życiu piękne są tylko chwile!! Pozdrawiam. Poczekaj, bo jej też było smutno, że nikt o niej nie pamięta i nie ma dla niej czasu jak potem rozmawiałyśmy. Wszystkie ważne osoby się zjawiły:P.