Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANIABB

Polacy w Egipcie

Polecane posty

Gość ANIABB

Wróciłam niedawno z Egiptu i musze powiedzieć, że czasem wstydze się ,że jestem Polakiem. Jadąc na tanie wczasy do Egiptu(nie oszukujmy się wczasy all za 1600 zl to prawie jak za darmo ) większoś polskich Facetów nawali się tak w hotelu przy barze, że aż szkoda patrzeć. Pomijam oczywisćie Rosjan, którzy są poza wszelką kategorią, ale Polacy niestety starają się im dorównać. Warto jednak czasem pomysleć do jakiego miasta i kregu kulturowego się jedzie- to nie Europa czy nawet Stany. TAm w kulturze muzułmanskiej nie piję sie alkoholu, a osoby piane i robiace rozruby oczywiscie muszą budować negatywne stereotypy, że Polacy to pijacy- a ja się na to nie zgadzam. Jestem osobą, która w zasadzie wogóle nie pije alkoholu i taki poglad jest dla mnie krzywdzący. Za każdym razem staram się udowodnić swoim zachowaniem, że nie wszyscy tacy są, ale to kropla w morzu potrzeb. Jakie są Wasze odczucia?

Gość ANIABB
up :) A tak poza tym przyznaję że egipcjanie mają duże członki

Gość ANIABB
Moje odpowiedzi są tylko konstruktywne. Ignoruje te posty, które są poniżej krytyki.

Gość ANIABB
Szanowny Prezes Wertyp Nie obrażaj mnie

Gość Grzegorz Kleszcz
a nie wyszłaś [w przerwie w plażowaniu] za maż za ciapatego jak ta szmata z Darling aj lawju? :D

Gość 5265
o tak masz racje.. sama bylam swiadkiem obciachu przez polakow np.w hptelu jedzenie i picie bylo za darmo to placy jedli az pekli i brali do pokoji tonami owocow ciastek lodow obciach jak nic!

Gość luke821111
Eeee to tylko wyjatki. Ja bylem miesiac temu i nie widzialem zeby bylo cos obciachowe, bo ciagle bylem pijany hahahahah

Gość luke821111
A tak na marginesie: jak sie wam podobalo?

Gość ANIABB
Coś mi się zdaje, że to nie są wyjątki, ale obyś miał(a) rację.

Gość ANIABB
Grzegorz Kleszcz akurat nie, bo nie uznaje Orfi o ile wiesz co to znaczy.

Gość eqffffffff
Spędziłem tydzień w Egipcie, jedyne co pamiętam to jak wysiadałem z samolotu :classic_cool:

Gość ANIABB
eqffffffff to dziwne ze pamiętasz, że wysiadałes większość zaczyna już łoić w samolocie i pewnie nawet nie pamiętam czy wysiadała na czworaka czy nie. .. porażające

Gość adriands
polacy polki hlaja tam na umur i ruchak\ja sie z kim popadnie to samo jestw tunezji..obciach na maxa