Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam już serdecznie dość

Dziecko -> CUD nie do osiągnięcia -> kto ze mną ?

Polecane posty

moje GG 31355606

Gość kitamiwisi
* sprostowanie* wiele jest kobiet które urodzą wam dziecko.(niestety za kase)

Wiesz owszem jest mozliwosc adoptowania bo jest wiele kobiet ktore oddaja albo porzucaja swoje dzieci ale jednak najlepiej to jest miec swoje bo to calkiem co innego.Ale tak jak mówisz moja kolezanka zaszla w ciaze w liceum choc tego nie chciala i jak jje córka miala 7 miesiecy to bach kolejna ciaza a ja tyle czasu i ni: ( To jest wlasnie ironia losu jak chcesz to nie mozesz a jak nie chcesz to jest badz ile

kitamiwisi nie obraz ale nie powinnas pisac tu takich rzeczy patusiek a jakie badania jesli mozna wiedziec?

Sory, że się wtrącę:) Mój brat od 1,5 roku stara się o dziecko... W poniedziałek idzie sprawdzać swoją płodność:D

Na samym poczatku robilam hormonalne bo mam bardzo nieregularrne miesiaczki.Potem badanie na ruchliwosc plemnikow u mojeo partnera.Potem przeswietlenie macicy,laparoskopia,przeswietlenie jajnikow:/

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Niestety żeby miec dziecko jak się jest bezpłodnym trzeba miec duuuuuużo pieniędzy. Zwykli lekarze nie dadzą rady. Musi byc prywatna klinika niepłodności i to dobra. Po drugie trzeba jeszcze samemu lekarzy nadzorowac, bo oni się mylą. Badanie drożności u kobiety to podstawa. Wiem że lekarze na nią nie kierują tak prędko. Sama wiem, bo zmarnowałam rok. Plus hormony, tarczyca i monitoring cyklu. A to wszystko kosztuje. Żeby miec pierwsze dziecko wydałam około 10 tyś na badania wizyty, leki (nie in vitro). Teraz staram się o drugie i wydałam już z 3 tyś. Niestety trzeba miec kasę by miec dziecko...

Jak tam dzisiaj samopoczucie kobietki ? U mnie trochę lepsze może dlatego, że weekend :classic_cool: