Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmmmmyyyyyyy

Jaki jest Wasz największy odchył psychiatryczny

Polecane posty

Gość hmmmmmmmmyyyyyyy

czy psychologiczny?

Gość ;polijuygtrfe
moj to warczenie i wrzeszczenie i burczenie i wydawanie dzikich odglosow w domu jak mnie ktos wkurzy. lub rzucanie przedmiotami wyzywiskami

Gość hmmmmmmmmyyyyyyy
no tak... względne pytanie :)

Gość hmmmmmmmmyyyyyyy
moj to warczenie i wrzeszczenie i burczenie i wydawanie dzikich odglosow w domu jak mnie ktos wkurzy. brzmisz jak zwierzątko :D

Gość 3423423
pupuniowanie... Co dzien rano macham rękami i spiewam: Jak ta pupunia pupuniuje, aż jej pupunia podskakuje, pupuniuje i pupunieje, pupuniuje, pupuniuje, pu pu pu, pupupupupupu... pu pu... :( To chyba z braku pracy a nie mam jej juz od lat... :(

Gość z odchyłem to ja
zatrudniłam się w szkole specjalnej i mam poważne zaburzenia wymagam już leczenia psychiatrycznego

Gość X.Y.Z
Największy odchył to przesiadywanie na cafe ;)

Gość hmmmmmmmmyyyyyyy
pupuniowanie... Co dzien rano macham rękami i spiewam: Jak ta pupunia pupuniuje, aż jej pupunia podskakuje, pupuniuje i pupunieje, pupuniuje, pupuniuje, pu pu pu, pupupupupupu... pu pu... To chyba z braku pracy a nie mam jej juz od lat... to żart?

Gość 3423423
to żart? nie... :(

Gość hmmmmmmmmyyyyyyy
Powiem Ci na pocieszenie, że ja od małego tworzę swój własny, słodki świat i dziś nie żyję już tak realistycznie. To też jest straszne... Dziennie "zanurzam" się w fikcji. Tragedia! Chyba prawie straciłam kontakt z rzeczywistością. Oczywiście nawet obowiązki przez to zaniedbuję itp...

Gość ;polijuygtrfe
no zwierzątko. raczej dziki dzik. sąsiedzi krzywo na mnie patrzą ci co za sciana i pod podlogą i nad sufitem mieszkaja wszytsko slyszą a ja poza domem aniołek ze tylko otworz sie niebo bo już lecę. a w domu .. nie wiem czy wielu ludzi tak ma , pewnie nie. ale to chyba odchył co nie.. ale jak mnie brachol wkur.wi to co mam robic hahah ze skóry wyskocze kiedys

Gość 3423423
co do zanurzanie się to ja bardzo lubię ksiażki, filmy- chyba to odskocznia ma byc od szarej rzeczywistości... Tyle że nie mam wyrzutów... Dobrze się bawię... :p

Gość hmmmmmmmmyyyyyyy
ale mi chodziło o fantazjowanie, a nie hobby czy przyjemności.

Gość gożdzikowa838
mój odchył to to że jak jest jakaś poważna sytuacja podczas której nie wypada sie śmiac to zawsze sobie mysle" jeże mają igły ale ja nie mam igieł" i od razu poker face i już mi sie nie chce śmiac, nie wiem skąd mi sie to wzieło;p

Gość kasamutra
Fantazjowanie? Fantazjuję, że nie mieszkam z mężem, tylko z facetem, którego kocham od zawsze. Wtedy nawet zmywanie i szorowanie kibla jest przyjemne, bo wyobrażam sobie, ze robię to dla Niego i że zaraz skądś wróci i ucieszy się, że jest tak przyjemnie i czyściutko i popatrzy na mnie z uznaniem (facet, a nie mąż).