Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co się dzieje :(:(

podeszłam wykąpana, ubrana w kusą bluzeczkę i korobkowe majtki do mojego męża i

Polecane posty

Gość kasica339
dokłądnie!!!! jak można tak żartować??? To obleśne, niesmaczne i straszne!!!! ciekawe czy jak beziesz miał swoje dziecko też ci się beda takie zarty trzymac!!!1 zglosilam to do odpowiednich organów!!! pamietaj internet nie jest anonimowy!!! dziwię się autorka tego topiku nie zareagowała!!! poza tym jak mozna na dziecko mowic bękart??? dziecko to twój potomek, twoja krew... to mały ty... ach szkoda gadac.!!!! a do autorki postu: nie przejmuj się zachowaniem męża, poprostu porozmawiaj z nim jutro na spokojnie. Może miał zły dzień, albo był o cos na ciebie zły???

Gość co się dzieje :(:(
jutro zrobie mu to samo co on zrobił naszemu synkowi... a nie...ja nie mam penisa przeciez

Gość kasica339
EJ WOGÓLE MICHAŁ Z ICH TROJE POZDRAWIA CAŁE KAFE :) napisał do mnie na mejla, ha i co?

Gość kasica339
EJ NAPISAŁAM DO MICHAŁA NA MEJLA BO ARNOLDA NIE ZNALAZŁAM... ...i on odpisał mi tak 'Witam Cie Kasiu, dziekuje za pozdrowienia. Bardzo mi miło na sercu że ciagle powstają nowe funcluby. Przekaż pozdrowienia ode mnie na kafeterii dla wszystkich forumowiczów. Miłej dyskusji, buźka'

Gość Michał Wiśniewski
Cześć ludzie, wreszcie Cie znalazłem kasiu bo szukałem Cie po tych wszystkich tematach:) Fajna sprawa z tymi pozdrowieniami. Będę bacznie przyglądał sie waszym rozmowom. Podziekujcie kasica339, dzięki niej tu jestem:) Pozdrawiam kafeterowiczów:)

Gość Adela ;-)
Do autorki Kochana wyluzuj trochę. Jestem 11 lat po ślubie i wiem jedno- facet nie potrafi skupić się na dwóch rzeczach równocześnie. Napisałaś że siedział przy komputerze. Pewnie coś go zainteresowało do tego stopnia że nie zwrócił uwagi na ciebie. Ile razy ja to przerabiałam. Stałam nad moim mężem ubrana w seksowną bieliznę i szpilki a on nic. Patrzy w monitor. Więc pakuję mu się pod biurko i robię laskę- reaguje natychmiast! Po co rozpaczać. Instrukcja obsługi faceta jest prosta- nie ględzić, nie traktować jak psiapsiółkę, mówić krótko i na temat i nie czekać aż facet się czegoś domyśli. Następnym razem nie stój jak słup soli tylko zacznij go pieścić ustami. Do zbulwersowanej reszty- o co wam chodzi z tą dziwką? Ja do łóżka ubieram lateks i blond perukę. Dla męża. Po tylu latach temperatura w sypialni nie spada. Babcia dała mi kiedyś dobrą radę- faceta przytrzymasz tylko dupą. Czego nie znajdzie w domu to poszuka na mieście. Tyle na temat.