Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 8i8iiujh8y

zobaczcie szczur kocha kota,przecież to wbrew naturze!!

Polecane posty

Gość s będzie widoczny dla
s będzie widoczny dla

h

Gość violka z krakowa
nie klikajcie wirus!!!!!!!!!!!!!!!!!

bzdura:O

Gość chomiczynka 999 w
Boże jakie to słodkie! 😍 😍 jest jeszcze miłość i szczęscie na tym świecie :) dzięki wyświetle to jutro na cotygodniowej konferencji do spraw kochania gryzoni szczurek jest boski :) nawet kotek ładny:)

Gość mało wiesz dziecino
Tak naprawde to zdażaja się takie przypadki nie tylko w warunkach domowych,ale i dzikeij naturze.Człowiek zbudował świat w którym siebie posdtawił na piedestale i sobie zarezerwował min uczucia wyższe.To nie jest prawda jak widzisz.Ja mam psiaki które mają silny instynkt mysliwski i idealnie dogadują sie ze szczurami-poprostu widziały że sa dla mnie wazne i stanowia cześc naszego mieszanego stada ;D

Gość chomiczynka 999 w
a u mnie było tak ,że próbowałam zaprzyjaźnić samiczkę myszoskoczka z chomisiem dżungarkiem i ona sie zacżęła rzucąć a on biedny strasznie sie przestarszył :( wiecej nie próbwałam...jak to zrobić żeby zwierzeta sie pokochały od razu ?

Gość kot jest po prostu domowy
wiec nie wie co to polowanie i pewnie nawet nigdy nie widział myszy na oczy ... szczura tym bardziej. ładny ten szczur - swoja droga :-)

mam dwa koty domowe ktore nie wiedza co to polowanie a siedza przy oknie i oblizuja sie na widok ptaka..Jak kolezanka przyniosla myszke i ta uciekla pod regał mialam dom waritów tak polowały...naszczescie zlapalam myszke i udało mi sie ja uratowac..Koty poluja nawet same na siebie,bawiac się i mono przy tym gryząc..Nie ogarniam tego..od dziecka wychowuje sie zkotami i one mają w instynkcie łapanie tego co sie rusza:

Gość what you want
jakie słodkie! jak tu nie kochać zwierzaków? :) one też mają uczucia, rozkosznie wyglądają, przecudne :) jak się przytulają :) 😍 :)