Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasica339

mdłości wieczorem, ale nie ciąża! pomocy!!!!

Polecane posty

Gość kasica339

czesc wszystkim, mam niecałe 30 lat, synka 9 mcy. stosuję plastry antykoncepcyjne Evra, nie palę, nie piję alkoholu, nie mam nałogów... Mój problem polega na tym, że wieczorem ok godz. 23.00 kiedy już chcę położyć się spac dopadają mnie mdłości :( Czuje jakbym miała zwymiotować za chwilę, odbija mi się po czym po pół godziny idę do łazienki zrobić kupę przypominającą kozie bobki, albo mnie przeczyści :( Co to może być? Objawy nasilają się przed miesiączką i w jej trakcie, także w miesiącu mam powiedzmy niecały tydzień bez mdłości... Piję dużo czarnej herbaty z cukrem, nie je m zup, obiad mięsny 2 razy w tygodnie, dużo słodyczy (głównie wafelki), białe pieczywo i wędlina :( Jadłospis straszny wiem... Ale przy dziecku, psie i całym domu na głowie nie mam occhoty ani siły na przygotowywanie wymyślnych posiłków... jem to co mam pod ręką :( Pomóżcie mi co to może być? Kasia (kasica339)

Gość nie jedz
miedzy posilkami i bedzie ok !!

Gość no to na co
wygląda to raczej na problemy ze strony ukł. pokarmowego. Wybierz sie do rodzinnego.

Gość od stawiania diagnozy
sa lekarze a nie forum internetowe. Idz babo do lekarza :O Juz szlag trafia na codzienne pytania o stan zdrowia. Skad do cholery my mamy wiedziec co ci dolega?

Gość od stawiania diagnozy
No to sie poradzi :D Jedna napisze ze to wrzody, inna ze ma raka, trzecia ze zla dieta a czwarta ze nerwica. Poradzila sie? :D

Gość tylko recznie i bez wirowania
tak, i może ją to zmotywuje do wizyty lekarskiej... może zupełnie zlikwidujmy fora, bo przecież większość tematów jest bez sensu ;/