Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leonorka

6 weidera

Polecane posty

Gość leonorka

hejka czy ktos robil te cwiczenia i czy widac jakies efekty znaczy warto czy nie??

U kazdego inaczej u jednych widac u innych nie, u jednych szybciej u innych wcale. Ja robilam i mi wystarczylo z 12 dni zeby dobrze wygladac bo nie chcialam na brzuchu sześciopaka

Gość leonorka
aha no ja nie mam jakos specjalnie duzego brzucha ale jednak marzy mi sie bardziej plaski bo wkurza mnie jak sie mni ektos pyta czy w ciazy jestem??

Gość iga2828
wiecie co wam powiem też się napaliłam na tą 6 weidera i tak sobie ćwiczyłam przez pół roku i może delikatnie miałam jędrniejsze pośladki ale daleko było do mojego ideału. Miesiąc temu wygrzebała w necie ćwiczenia na posladki, mija miesiąc a mój tyłek jest CUDOWNY! W prawdzie po dwóch dniach nie mogłam usiąść ani chodzi bo takie miałam zakwasy ale przynajmniej czułam i czuje że ćwiczenia naprawdę działają, tyłek mam jędrny zgrabny, uniósł mi się do góry i ładnie wypiął. Nawet mój facet sam z siebie to zauważył choć nawet mu nie mówiłam że ćwiczę. Przy 6 weidera po pół roku nie widziałam żadnych zmian.

Gość iga2828
ach tobie chodzi o brzuch, ja myślałam że o tyłek na brzuch nie znam żadnych ćwiczeń :)

Gość leonorka
no bo ta 6 bardziej na brzuszek niz tyłek a mogłabys podac stronke gdzie sa te cwiczenia

Gość leonorka
moze za tyłek sie wezme na poczatek

Ciężko jest dotrwać do końca tych ćwiczeń :-] Ale efekty są zauważalne. To zależy też czy masz jakiś tłuszczyk do zrzucenia. Ważne jest też, żeby odpowiednio się odżywiać :)

Gość iga2828
no tak oczywiście mi sie popieprzyło :) to nie była 6 weidera ale inne cudo kktóe w internecie robi szał nazwy już sobie chyba nie przypomnę. Zaraz znajde tą stronę to ci wyślę

Gość leonorka
a na stracenie no poprostu brzuszka zeby byl plaski nie zalezy mi na kaloryferze kulturystka nie bede co by bylo najlepsze, kiedys robilam same brzuszki ale jakos bez efektu

Gość hiacna
jak nie czujesz zakwasów na następny dzień to nawet nie ćwicz bo nie warto