Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diana 0000000

Nie wiem jak to wytłumaczyć. PRZECZYTAJCIE

Polecane posty

Gość Diana 0000000

Wierzycie w dobrą energię lub anioły? bo ja chyba dostałam anioła w prezencie. Dwa lata temu zmarła moja przyjaciółka. Nie będę opisywała tu szczegółów bo to jest zbyt bolesne a i dla was zapewne nieważne. Długo chorowała, brała chemię, ale wiedziała, że umrze. I jakoś miesiąc przed śmiercią dała mi porcelanową lalkę. Mówiłą, że ma ją po babci.Nie chciałam brać, ale prawie wmusiła bym to zrobiła. Wzięłam. Jak umarła przyjaciółka, pół roku nie mogłam dojść do siebie, brałam tę lalkę i tuliłam ją płacząc wieczorami. Nie chcę się zbędnie rozpisywać ale odkąd mam tę lalkę moje życie zmieniło się diamtrialnie, znalazłam pracę, mimo, że wcześniej bezskutecznie szukała, znalazłam miłość, pogodziłam się z siostrami. Po prostu wszystko jest inaczej. I nie wiem czy to przypadek, czy przyjaciółka oddała mi swojego anioła. Wiem, że to brzmi strasznie głupio, ale moje życie tak się zmieniło, że to jest nie do ogarnięcia. Co myślicie? wierzycie w coś takiego? tylko bez głupstw.

Gość marxs 63857412
jakoś jej nie obronił:( myślę, że jesteś satanistką i sprawę nalezy zgłosić do ks. Natanka

Gość KL!&quo
po smierci kolezanki doprowadzilas swoje zycie do porzadku a reszta to "ludzie wierza w co chca wierzyc i widza co chca widziec"

Ja wierzę, że zmarli po smierci pomagają zywym, modla się za nich i nie zostawiaja ich w potrzebie.. co do energii z lalki... myślę, że to raczej taki symbol anizeli by miałą posiadac jakies moce.

Gość Diana 0000000
możliwe, że to tylko sobie coś dopowiadam.... nie mam pojęcia.