Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfhbhftruh

Dzis ide do kosmetyczki na henne, 2 raz w zyciu. boje sie. dam za to 19 zl

Polecane posty

Gość gfhbhftruh

wraz z wyregulowaniem. a jakbym chciala jeszcze rzesy to 26 zloty...ale ja robie tylko brwi.

Gość gfhbhftruh
kilka lat temu, ok 6 poszlam 1 raz bylam wtedy szczupla, jasne blond wlosy..to byla kl 2 gimn. i stara baba zrobila mi takie brwi jak u doroslej kobiety, nie spojrzala na to, ze robi brwi dziecku i zeby zmniejszyc wielkosc, tylko robila normalnie. mialam wielkie krzaki i ciemne na dodatek. dzis ide do takiej jaka polecila mi siostra ktora byla mies temu. i zrobila jej ldnie, ale ona ma krecone brazowe wlos, ja proste i blond,

Gość 8hdbdbd
a skąd jesteś?ja bym ci zrobiła za darmo :) nawet hennę mam i wodę 3%,sama też sobie robię i pamietaj...niech trzyma 1-2 minuty to wystarczy jeśli masz jasne włosy ,chyba że jesteś brunetką,to można dłużej potrzymać ;)

Gość gfhbhftruh
jestem z katowic. :) po tym zdarzeniu mama mi robila henne :) ale teraz to ja jestem starsza i balabym sie jej dac ... tymbardziej ze to sie dluzej trzyma :) i moja matka trzymala mi 15 minut okolo. nie wiem czemu, tak pamietam....ale kilka dobrych lat juz henny nie mialam. jakos 3, 4 lata.