Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzynkaaaa27

stranie się o dzidzię a problemy z nerkami

Polecane posty

Gość katarzynkaaaa27

hej dziewczyny a ja z takim pytaniem. Czy któraś z Was stara się o dziecko a miała w przeszłości problem z nerkami?? Ja miłlam operację wodonercza 9 miesięcy temu. I teraz chce starac sie o dzidzie, mam byc pod stała opieką urologa ale jak to wygląda w praktyce? Któras byla w podobnej sytuacji?

Gość mikakakakaaaaaaaaaaa
wiesz co... moja siostra miała od młodości problemy z nerkami, tzn częster stany zapalne itd no i zaszła w ciążę nie chcę Cię straszyć, ale niestety jej w ciąży nerki o mało nie wysiadły 9 miesięcy w szpitalu, w 8 miesiącu w specjalistycznej klinice, mieli jej już operację robić, ale jakiś profesor jej pomógł, dobrze dobrał leki itd no ale wróciła na ginekol położniczy oddział i do 9 miesiąca leżała ale... dzidzi zdrowe, teraz już jej syn ma 12 lat i jest z niego super chłopak a ona w kolejnych dwóch ciążach obeszła się już bez szpitali itd więc nic nie jest powiedziane ale z czystego serca radzę abyś pogadała na ten temat i z ginem i z urologiem

Gość katarzynkaaaa27
mikakakakaaaaaaaaaaa dziekuje za odpowiedz. No wlasnie różnie to z tymi nerkami jest, ja mam wrodzoną wadę, miałam operację, różnie lekarze mówią, jeden mi keidyś powiedział że ciąża może byc dla mnei niebezpieczna, ale po tej operacji niby jets juz dobrze i pozwolili mi zaczynac starania :) no ale wiadomo strach jest, czestsze kontrole itd... :/