Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam Was moje kochane. Mam problem. 4dzień spoznia mi sie okres i nie wiem co jest grane. Współżyłam ostatni raz w czerwcu w 7dniu cyklu z zabezpieczeniem. Wszystko niby bylo ok. Mialam 3razy okres od tamtego czasu. W tym miesiącu jednak okresu nie nam, nie kochałam sie ale pieściłam sie z narzeczonym jednak nie wiem jakim sposobem miało by sie to tam dostac? Robilam wczoraj test który był negatywny, nie wiem czy był za wczesnie? Bolą mnie piersi przy dotyku, brzuch w ogole nie odczuwam żadnych z objawów na @. Co o tym sądzicie? Mam panikować, czy nie ma czym?:(

Gość a czemu nie zrobisz
testu czy to takie trudne?

Gość a czemu nie zrobisz
chodzi mi o bete oczywiscie a normalny ja bym powturzyła i tak ..z rana ..poranny mocz najlepszy

Kochana nie czytasz dokładnie:) test robilam wczoraj i był negatywny. Ale nie wiem czy przez pieszczoty jest mozliwe zapłodnienie..hm..a od tego wczoraj minelo by 13dni.

Gość foka100100
tak jest mozliwe zapolodnienie,jestes w ciazy pozamacicznej umiejscowiona jest w pustym miejscu po rozumie!!!!!

Aha czyli jest szansa? Najpierw on mi robił dobrze:) a potem ja jemu i myłam ręce od razu wiec nie wiem czy panikować? I to były ma pewno dni płódne. A test zrobię pewnie jutro a betę to szansa dopiero w poniedziałek:( bo jutro nieczynne jest laboratorium. Ale jak myślisz moze byc szansa jakąś? Bo ja juz nie moge tak sie boję i tym przejmuje..

Gość nika fika
moment. współżyłaś w czerwcu ostatni raz i boisz sie że jesteś w ciąży? Ludzie jakbys była to test teraz o każdej porze dnia i nocy wyjdzie ci pozytywnie..

Gość looooooooo
niepokalane poczęcie też jest możliwe. Tak pisali...

Gość katarynka21
Oj to jest chyba miesiac spozniajacych sie okresow:) mi spoznil sie 6 dni ,kolezance 2 tyg.Zrobilam 2 testy oba negatywne a okresu nie bylo,mialam juz isc wczoraj na bete ale dostalam okres :) bedzie dobrze:*

nie ma takeij opcji zebys byla w ciazy!!! przesuwa ci sie moze przez stres. A tez czasami kobiety raz do roku maja puste cykle. Czy nie wystepuje w miesiacu okres. Ja mam tak w kazdy sierpien. pozdro ;)

Gość no za chwile dojdzie do
tego że będą ciąże od samego spojrzenia chłopaka. :O

Nie że od spojrzenia, ale od pieszczot tak jakby ;( najpierw on mi robił , później ja jemu.. i myłam ręcę więc nie wiem, i nie wiem co to jest bo ciągle mam mokro i coś mi leci tylko to nie krew.. ;(;(

Głupieje już, ale naprawdę nigdy mi się to nie zdarzało, mam regularne @.. przejmuje się , ale nawet nie mam głupiego bólu brzucha :( żadnych objawów.. tylko ciągle tam mokro..

Gość jjjjjjjjjjjkkkkkkkkaaaaaaaa
mokro ci? :D hehhe to nie pisz tyle o tym bo się widać bardzo podniecasz heheehe

Gość jjjjjjjjjjjkkkkkkkkaaaaaaaa
nie no spoko:) A ten śluz to jaki? Taki jak białko jaja kurzego czy taki mleczny?

Troszkę mnie w tej chwili kręgosłup boli i nie wiem już, czy sobie to wmawiam czy co :( Odpowie ktoś jeszcze?

Gość Magda_146
Typinka87 Ile narzeczony ma lat?

Gość jjjjjjjjjjkkkkkkkkkaaaaaaaa
typinka to dziwny ten śluz w takim razie wygląda to tak jakbyś miała dni płodne ale taki śluz to raczej nie w okolicach spodziewanej miesiączki... Na początku ciąży nie miałam żadnych objawów "śluzowych" tylko zawroty głowy i z jedzeniem inaczej daj znać czy to ciąża czy nie

Gość no i było siać panikę?
a na przyszłość nie bierz się za seks skoro masz potem 3miesięczne schizy. :P

Gość juz rzygac sie chce od tych te
puknij sie w łeb nastepna idiotka!ile jeszcze tak durnych tematow bedziecie zakladac małolaty?!nie ma kreski nie ma ciazy i daj juz spokoj.

Jak byś chciał wiedzieć, to nie jestem żadna małolatą. Poza tym test moze nie wykryc wczesnej ciazy.. chcialam tylko zasięgnac odpowiedzi innych, ale widocznie nie można i forum nie jest od tego. Trudno.

Gość juz rzygac sie chce od tych te
ale zachowujesz sie jak małolata.tysiace takich tematow jakby tu sami ginekolodzy siedzieli z usg w oczach

Gość kasienkaOCZKO
moze ci brudny paluch wsadził w picze autorko ?