Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swędząca jadzia

Dyskomfor przy stosunku

Polecane posty

Gość swędząca jadzia

Chciałabym wiedzieć, czym jest swędzenie i tak jakby wysypka przy wejściu do mojej pochwy. Zawsze dostaję tego około tygodnia - dwóch przed okresem. To swędzi, piecze, otwierają się z tego ranki, nie jest to przyjemne, odczuwam dyskomfort przy stosunku seksualnym. Byłam z tym nie raz u mojego ginekologa. Raz się okazało,że mam grzybka w przewodzie pokarmowym i że nawet najzdrowsze kobiety to mają. Przepisał tabletki i maść, pomogło, ale potem znów się odnowiło. Nie chodzę z tym już do lekarza, bo nie uśmiecham i się wydawać co miesiąc majątku na leki, które pomogą tylko na chwilę. Co to może być i jak to skutecznie wyleczyć?

Gość swędząca jadzia
nie pierdol, bo rodzinę powiększysz. Ktoś wie, co to może być?

Gość swędząca jadzia
Tak, tak, a pewnie najlepiej kwasem solnym. Cię chyba coś gnie człowieku. Piszę na poważnie i chcę poważnych odpowiedzi, a jak nie umiesz mi pomóc to się nie wypowiadaj.

Nie wypowiadaj się o powadze. Do lekarzy nie chcesz iść, maści i leków używać, oczekujesz tu na forum erotycznym porady i recepty. Posmaruj to gównem pawiana. Japierdole - nie mam słów.

Żeby się pozbyć grzybów z organizmu musisz jeść dużo kwaśnego. Ogórki kiszone, kapusta, kwaśne owoce itd. I odstaw słodycze jeśli dużo tego jesz.

Gość swędząca jadzia
Nie mam już tego grzybka. Został wypleniony antybiotykiem. Natomiast tak, nie biorę teraz leków na tą moją dolegliwość, bo nie uśmiecha mi się wywalanie kasy w błoto na leki, które pomogą tylko na chwilę, bo lekarz nie wie, co mi jest