Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinciakjghd

ILE WYDAJECIE MISIĘCZNIE NA TRZYOSOBOWĄ RODZINE????

Polecane posty

Gość karolinciakjghd

czy wam to wystarcza a jeśli nie to na co brakuje i ile?

wszystko, co zarobimy, czyli ok. 5 tys 3 dorosłe osoby, 2 koty, samochód i hipoteka

Gość Ile kosztuje w polsce
trzy osobowa rodzina ???

Gość Nie chce dzieci i
nie zakladam rodziny, bo mnie na to nie stac !!!!

Gość Dźemowa85769
Kredyt -1800 auto,paliwo-500-600 czynsz-600 prad,telefon,internet-400 wyżywienie-1000 ubranie w zaleznosci od pory roku,ale jak idzie zima to wiadomo ze wiecej czasem jest to500-czasem 1000zl takie sa mniej wiecej sumy dla 3 osobowej rodziny miesiecznie z kredytem na głowie na mieszkanie.Czasem sa jeszcze nie spodziewane wydatki. Tak wiec wychodzi okolo 5-6 tys.

Gość Nie chce dzieci i
A kto placi te 5-6 tys..... A wiec lepiej zyc samemu.

Gość fasda
przy 4 osobach wychodzi 4-5 tys. (jeden syn w liceum, drugi w przedszkolu), pies, auto, trochę rat, czynsz i wcale nie jest kolorowo za te pieniądze, wciąż trzeba się liczyć z groszem

Gość Dźemowa85769
U mnie mąż zarabia,a ja wychowuje dziecko.Wydajemy razem, to sa wydatki których nie unikniesz.

Gość Nie chce dzieci i
A gdzie urlop i wakacje ????

Gość Dźemowa85769
My zazwyczaj mamy wakacje, z urlopem męża w Szwecji gdzie jedziemy na miesiac do pracy w czerwcu, tak co roku, a córka jest wtedy z dziadkami.Bo niestety z kazdy grosz jest teraz wazny.

Gość A kto chce miec w dzisejszych
czasach dzieci i rodzine ?????

co roku wyjeżdżamy na 10-14 dni urlopu, plus krótsze wyjazdy, 2-3 razy w roku się pożycza i potem po trochu spłaca...

Gość deswirek
Mi wychodzi na żarło znacznie powyżej 1000zł miesięcznie

Gość Ewa,,33
wyjaśnię co poniektórym, że zyjemy w trójkacie, tzn. ja, on i jego była :)

Gość deswirek
ZAJEBIŚCIE!

mi za to samochód więcej, raz na tydzień tankowanie 200 zł i jakby doliczyć naprawy i opłaty, to co najmniej 150 zł m-cznie do tego dojdzie spożywka z chemią też więcej niż 1000 zł

Gość na 3 , trzy
3 osoby - 100 dziennie na zakupy ( 3 tys na zycie ) + oplaty - kolo 5 tys wychodzi

a ja 2 os dorosłe i dziecko wydaję 1000 na jedzenie z chemią co sobota 250 zostawiam w sklepie ale jeszcze codzienne zakupy pieczywo,używki ,frykasy opłaty ,raty 1300-1500 dwa autka 500 benzyna

to chyba te samochody stoją i odpoczywają... za 250 to jest jeden bak... to chyba przez m-c tylko do kiosku za rogiem po bułki jeździcie...

Gość kita mi wisi
4,5 tysiąca 3 osoby. 2 dorosle i dziecko. Czynsz wynajem opłaty. Telefony raty 2 kredyty. Ledwo koniec z koncem wiązemy i cięzko od pierwdzego do pierwszego wyzyc

Gość RazWglowe
Ewa a dlaczego czepiasz się tego kto ile jeździ, ma bliżej do pracy może, może ma diesla, który pali 5l/100 w cyklu mieszanym ( uwierz są takie ) i w takiej opcji nawet przy obecnych cenach paliwa za 250 zł przejeżdża 1000 km a to już chyba nie mało. Zwykłe czepialstwo:), choć podejrzewam, że po cichu chciałaś sama pochwalić się ile to ty nie wydajesz;) ( teraz to ja się czepiam )

Gość e-tinkaaaa
jedzenie +chemia około 2400 zł ubrania na nas dwoje plus syn 2 lata 1500 zł paliwo 700 zł rachunki 1000 zł jakieś wypady np kino zoo pizza 600-800 zł opiekunka na godziny 600 zł kredyt 4tyś ale to kredyt troche prywatny troche firmowy więc nie wliczam

Gość e-tinkaaaa
Pisząc chemia miałam na myśli amfetamine, metaamfetaminę i proszki do prania, lubimy się zabawić :D

Gość Nokselija
jedzenie i chemia jakis 800 max (a nawet mniej - trzeba patrzec na to nie ile sie je, ale co sie je), czynsz i oplaty jakis 1000 max, ciuchy to roznie z tym jest, sa m-ce gdzie nic sie na tonei wyda, a sa takie gdzie wyda sie 600 zl.

2-2500 2 osoby dorosłe i 1 dziecko 1000 zł na jedzenie i chemie 500 -opłaty 400 - ON +/- 200 - przyjemności reszta o ile jest to wydaje z głowa na ciuchy lub to co jest najbardziej potrzebne