Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dareios

Pytanie do kobiet - depilacja u mężczyzny

Polecane posty

Jaki macie stosunek do depilacji u mężczyzny? Chodzi mi nie tylko o owłosienie łonowe ale także brzuch czy klatkę.

Gość mam zdanie takie
że jest to niemęskie, chyba że ktoś ma jakąś chorobę to wtedy rozumiem.

Gość krakss
ja mam ogolone jaja i błyszczą jak kurze

Gość a co!
jest mi to obojetne czy goli sobie klate czy pachy, jego sprawa, ale jajka mają być ogolone!

Rób co chcesz. Jak wszystko inne będzie ok to nie rzuci cię ze względu na coś takiego.

ja osobiście depiluję zarówno miejsca intymne, jak i klatkę, pachy i brzuch. uważam że depilacja miejsc intymnych to absolutny mus, sam wymagam tego od kobiet a więc także i od siebie, chociażby ze względu na seks oralny i ogólną estetykę. natomiast uważam że lepiej prezentuje się wydepilowana klatka. ale ciekaw byłem waszego zdania

Gość taka sobie żoneczka
depilacja pach i jajek to podstawa.. a reszta jest sexy przynajmniej u mojego mężulka:P

Dla mnie taka depilacja jest skrajnie niemęska. Nie chciałabym żeby mój facet się depilował, bo by mnie nie pociągał fizycznie.

Gość tretre
to jak mu ssiesz nieogolone jaja ? Lubisz włosy w zebach ?

Gość tretre
to jak mu ssiesz nieogolone jaja ? Lubisz mieć włosy w zebach ?

Tia, facet wydepilowany jest niemęski a ten, który domaga się pieszczot na jajach - zboczony.

a ja uwazam ze to jest jak najbardziej wskazane, po prostu higieniczne nie sadzicie? :)

Gość mireczkaa
a ja powiem, ze mnie osobiście śmieszy jak facet się wszędzie depiluje. Jeśli jest owłosiony- Ok, jeśli jest "łysy"- też OK. Chociaż bardziej podobaja mi się owłosieni mężczyźni :)

Gość Ekspert Philips
Dareios, Preferencje pań w temacie bodygroomingu, jak sam widzisz, są zróżnicowane. Moim zdaniem, decyzję o tym czy zacząć golić lub trymować włoski na ciele powinieneś podjąć, biorąc pod uwagę zarówno względy higieniczne, jak i preferencje twojej partnerki. Ze swojej strony mogę jedynie wspomnieć o wynikach badań, które wskazują, że 57% panów przyznaje się, że mniej lub bardziej regularnie goli lub przycina włoski w okolicach intymnych (55% - spod pach). Jeśli już podejmiesz decyzję w kwestii bodygroomingu proponuję, żebyś zastanowił się nad zakupem specjalnego urządzenia, które pozwoli Ci w bezpieczny sposób ogolić lub skrócić włoski. Czy słyszałeś o bodygroomerach marki Philips? Jeśli nie, a chciałbyś dowiedzieć się czegoś więcej, na temat np. modelu TT2030 zapraszam do bezpośredniego kontaktu na ekspert@philips.com. Chętnie odpowiem na Twoje pytania. __________ Ekspert Philips, udzielam odpowiedzi na Państwa pytania dotyczące produktów marki Philips. Zapraszam do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego.