Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mlodyrozsadny

Chcę przeżyć pierwszy raz z prostytutką - poważna dyskusja!!

Polecane posty

Mam 19 lat, idę na studia, mam wysportowaną sylwetkę, jestem przystojny, nie mam problemu w kontaktach z dziewczynami. Nie mam dziewczyny, były epizody tak jak u każdego nastolatka, ale to już przeszłość. Nigdy nie uprawiałem seksu, chciałbym to zmienić. Rozważam skorzystanie z usług prostytutki, ale nie takiej, która stoi przy drodze, ale takiej z anonsów w internecie. Nie zarażę się niczym (kondom). Moim celem jest przełamanie się, chcę wiedzieć jak to się robi, a taka kobieta mnie zrozumie, pokaże, jestem w stanie wydać na to 150 zł, na które sam zapracowałem podczas wakacji(w 2 dni). Co o tym sądzicie?

Istnieją zdecydowanie lepsze sposoby na zainwestowanie 150 zł. niż szybki numerek z panienką lekkich obyczajów. Nic z tego nie wyniesiesz poza świadomością, że właśnie zrobiono z Ciebie wała bo za pięć minut zapłaciłes tyle ile sam zarobiłeś zasuwając przez ileśtam dni. :p

Gość Podszyf
nie sluchaj idz .. kurwa chociaz umie sie ruchac ; )

Nie za 5 minut, 150 zł kosztuje godzina, te kobiety są niebrzydkie, doświadczone...Jak już mówiłem, wiem, że 150 zł to dużo, ale są to moje pieniądze i właśnie na ten cel chciałbym je przeznaczyć.

Gość ZAZWYCZAJ
a nie brzydzi cię fakt, że ona to przed chwila robiła z kims innym i że ma cię w dupie? Może lepiej poczekaći zrobić to z kims kogo pokochasz, ew. nie czekać i bzyknąć się z małolatą. Nie oczekuj cudów po 1 razie :)

Gość Kaśka18...
Uwazam ze tylko zyciowi nieudaczni, lub desperaci korzystaja z uslug prostytutek. "Niczym sie nie zaraze w gumce" załosne- słyszałes o HPV??!! Nie dotknełabym faceta ktory bzykal QRWe.. Dla mnie to obrzydliwe. I brzmi to tak, jakbys chcial sobie potrenowac seks ;/ -ide na studia to pocwicze na kurewce, stane sie facetem... ;) Załosne, oblesnie i mam nadzieje ze to tylko prowokacja.

Gość ZAZWYCZAJ
młody jesteś?

Gość Kaśka18...
W 1 zdaniu pisze ze ma 19 lat :)

Gość Kaśka18...
Chyba ze to bylo cos w formie wołania-jestes? :) hehehe

Gość ZAZWYCZAJ
tak :) młody, jestes?

Nie będę głosował na Platformę, ale też na razie mam "jak żyć"... Mam 19 lat, pisałem to w 1. zdaniu. Czy da się zarazić w kondomie? Szansa 1/milion? To nie są prostytutki przydrożne, których bym się brzydził, ale prywatne, zamieszczają zdjęcia, są zadbane, higiena się dla nich liczy. Takich się nie brzydzę, a co do ZAZWYCZAJ przytoczę Ci tutaj cytat z klasycznego filmu, wypowiedź kobiety: Ijeśli chcesz połóż mnie na stole i zaspokój się... |A nawet zawołaj swoich koleżków. Żadna kobieta jeszcze od tego nie umarła. Kiedy skończycie, jedyne czego będę potrzebowała|to wanna gorącej wody.|I będę dokładnie taka sama jak przedtem. " Myślę, że po każdym kliencie korzystają z wanny gorącej wody :)

Gość ZAZWYCZAJ
Myślę że naogadałeś sięfilmów i masz złe wyobrażenie o dziwkach. Ale nie byłam, nie widziałam, może się mylę. Nawet nie skojarzy twojej twarzy,zapachu,dotyku. Szkoda trochę tego pierwszego razu.. już się nie powtórzy

Gość Kaśka18...
Hpv szamsa 1 na milion???? jakim cudem dostałes sie na studia :/....??

Gość Kaśka18...
*szansa

Gość malinowa_czeresnia
Mlody naprawde myslisz ze po kazdym ???? Dosc naiwne jest takie myslenie :P

"Ijeśli chcesz połóż mnie na stole i zaspokój się... |A nawet zawołaj swoich koleżków. Żadna kobieta jeszcze od tego nie umarła. Kiedy skończycie, jedyne czego będę potrzebowała|to wanna gorącej wody.|I będę dokładnie taka sama jak przedtem. " "Pewnego razu na Dzikim Zachodzie" :classic_cool:

Nie szedłem na studia medyczne:) W takim razie wytłumacz mi o co chodzi z HPV, jak się można zarazić i jakie są zagrożenia. Ale to są zadbane kobiety, niekiedy studentki, dorabiające do czynszu, dbają o higienę, a nie kobiety stojąca przy obwodnicach z których usług korzystają robotnicy po pracy. Chcę się nauczyć, tak jak z malowaniem sufitu, sam bym tego nie zrobił, ale raz mi ktoś pokazał i już potrafię. Przyda mi się taka umiejętność na całe życie:)

Czy w trakcie malowania wsłuchujesz się w gorący, przyspieszony oddech oraz namietne szepty sufitu starając się zaspokoić jego najskrytsze potrzeby i dać mu niewyobrażalną rozkosz ? :D

Gość Kaśka18...
Masz neta to sam poczytaj co to jest hpv... chuj tam z takim dupkami ktory załapie syfka, zal pozniej partnerki ktora kurestwo faceta moze zaplacic nowotworem. A poza hpv, jest naprawde wiele innych swinstw ktoymi pomimo kondoma mozna sie zarazic.

Gość ZAZWYCZAJ
Nie musisz się tego uczyć bejbe :) Uwierz sam będziesz wiedział co i jak. A aby obydwie stronny czerpały z tego przyjemność i tak trzeba więcej niż razu :) Właściwie po co ja się spuszczam i tak zrobisz co chcesz ;)

Gość Kaśka18...
Btw, seks to wyraznie swoich emocji, uczuc-jezeli ty od 1 razu tak przedmiotowo to traktujesz, to lepiej idz na kurewki i bzykaj je dowoli.

Gość ZAZWYCZAJ
Wielki wacek ma rację - fajnie jest brać, ale jeszcze lepiej dawać :) Poczekaj