Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mlodyrozsadny

Chcę przeżyć pierwszy raz z prostytutką - poważna dyskusja!!

Polecane posty

a nie wydaje wam się drogie panie że mężczyzna może z zwykłej dziewczyny zrobić prawdziwą kobietę a kobieta nie zrobi z faceta prawdziwego mężczyznę bo drogie panie jesteście zbyt zachłanne by budować coś z niczego by dawać to co dobre i nic nie oczekiwać w zamian. Wiec autorze wątku dużo kobiet przed tobą pracuj nad swoim charakterem powodzenia

Gość myślę, że..
pieprzysz piracie. Za dużo wina??

Gość myślę, że..
nie lubię, ale ok. Pieprzysz piracie - za dużo rumuu? :D:D

Gość myślę, że..
byłaś i się zbyłaś - odpadasz w konkurencji

Gość myślę, że..
zbudowałam 4osobową rodzinę z niczego. No sorry z małej główki jak łebek szpilki. Ha - jest to wyczyn jednooki?

...i na studia ? Ogarnij się chłopcze. :O Zaruchasz się tam na śmierć. :D Daj sobie spokój z prostytutkami :O Wbij się tylko w dobre towarzystwo a nie zapomnisz tego do końca życia. :D Pomyśl głupcze, co Ci da prostytutka, tylko się spuścisz. :O Chyba, że lubisz pieniądze za seks , albo jesteś jakimś nieśmiałym pryszczatym stulejem, który boi się świata. :O Epizody schowaj do tornistra i zakop go głęboko, bo od października zaczynasz inne życie :D :D 🖐️

Gość myślę, że..
taak. Spódnicę bardzo rzadko. Ja mam głos decydujący przyznam szczerze,ale staramy się wybierać wspólnie i tak podejmować decyzje. Jeśli są jakieś wątpliwości ryzyko podejmuję ja :P a co tam, trzeba mieć na kogo winę zwalic, przyjmę na klatę

Gość Kaśka18...
Jasne, bo wszystkie studentki to dziwki, i tylko daja dupy rozgladaja sie rozbieganymi oczkami ktoremu facetowi kutasa wylizac...;/

Gość ZAZWYCZAJ
nicki mi się pomylały Kaśka - tobie też wina naleję :) wina jej dać - dobrze gada

Gość rybadobranawszystko
idz chłopie do tej agencji zrób co swoje i zapomnij. na małolaty stracisz wiecej kasy a pewności zadnej.

Gość ZAZWYCZAJ
chłopak spać poszedł :) a ja jeszcze w pracy ach gdzie ten weekend

Gość Kaśka18...
Długo pracujesz ;) ale tak faktycznie to ile godzin pracy w Twojej pracy- to praca :P ..?

Gość rybadobranawszystko
poszedł umyć jaja wkoncu dziś idzie do agenturki :)

Gość Kaśka18...
Nie wierze w to ze pojdzie, a jak pojdzie to że skorzysta.

Wiesz Nowiuśki ok chcesz zrobić wyraźny przekaz nie ma nic złego w wulgaryzmach ale żeby wyzywać osobę do której się apeluje to przesada. Podoba ci się takie przesłanie kurwa jebana pało Nowy_mieście... . Wybacz ale okazujesz brak stylu no i oceniasz a nie poznałeś tej osoby. myślę, że.. super że wszystko bierzesz na swoje piersi ale jak się dogadujesz z mężem nie narzekasz na niego?? Nie odpowiedziałaś Kaśka18... a kobieta co uprawia seks to od razu dziwka??

Gość ZAZWYCZAJ
mmm.. nie odpowiem na to pytanie :D:D:D w tym przypadku liczy sięilość a nie jakość ;) a w domu mąż i fresco czekają..

Chłopak ma 19 lat a standard żegnania prawictwa dzisiaj to chyba kilka lat wczesniej. U kobiet, prapraszam, dziewczynek optymistycznie zakładam wiek defloracji średnio na 16 lat. Czyli musiałby szukac chętnej poza własną szkołą. Zwyczajnie ma pietra dać plamę przy oblatanej w sprawach seksu studentce :) Co do ryzyka zarazenia czymkolwiek u prostytutki czy u kobiety "porządnej", to nie wiem, czy to ryzyko tak drastycznie wzrasta za progiem przybytku uciech cielesnych. "Panienki" raczej wymagają gumek, a wesole studentki jadą na tabletkach antykoncepcyjnych i nie zawsze w krytycznym momencie maja na podorędziu dobrą, starą, poczciwą gumkę. Diabli wiedzą, co one cennego w sobie noszą ;) P.S. Wacek, rozwaliłes mnie w drobny mak tym postem ;) Wielki Wacek Czy w trakcie malowania wsłuch*jesz się w gorący, przyspieszony oddech oraz namietne szepty sufitu starając się zaspokoić jego najskrytsze potrzeby i dać mu niewyobrażalną rozkosz ?

Gość Kaśka18...
A ja leże po operacji wyrostka jak ta ostatnia kaleka, i czytam te glupie topiki na cafe... ;) zdemoralizuje się tu, lub zgłupieje ;)

Gość Kaśka18...
Myslałam ze googlujesz najblizsze agencje ;)

Gość ZAZWYCZAJ i myślę, ze..
dogaduję się wyśmienicie :) kłócę się na noże i godzę z namiętnością ;) taka szalona z lekka, gorąca kobita, wiesz ;) nudno nie jest nigdy

ojoj u mnie klient a tu takie ożywienie :)

nie czytaj młody!!! :) stracony jesteś :( ;)

Może napiszę to innymi słowami chłopak uczy się pływać jego priorytetem jest utrzymać się na wodzie i przeć do przodu styl jakość przyjdzie później. Ludzie robią rożne rzeczy z dwóch powodów z inspiracji bądź desperacji w tym wypadku to jest desperacja ale czy to coś złego no bez przesady jest facetem żadna kobieta do niego nie przyjdzie i nie będzie się z nim kochać on musi się nauczyć inicjować znajomości i brnąć w nie to bywa ciężką sztuką bo żadna dziewczyna mu nie wyjaśni co i jak i mnóstwo pułapek na tej drodze.

no ale ja taki romantyczny, wierny i szczery świat chcę znać A nie bzyk tu i tam, byle więcej dziur zaliczyć

rekonwalescentka- 18 to twój wiek? zapodaj jakie masz doświadczenie i twoji znajomi:)

*twoi :)