Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mlodyrozsadny

Chcę przeżyć pierwszy raz z prostytutką - poważna dyskusja!!

Polecane posty

Foxy Lady - 16 lat, mniej, mieszkasz w Sodomie, czy w Polsce. Nie ma tak, może 30%, ale nie tyle, ile piszesz. Wiem, że w jednej gazecie napisali, że w jakimś gimnazjum grają w słoneczko, gdzie indziej 15latkowie gwałcili koleżanki, ale tak nie jest, przynajmniej z tego, co obserwuję, chodziłem do gimnazjum w miejscowości ok.30 tysięcy, liceum w mieście niespełna milion, nie ma takiego zjawiska, bo z tego co piszesz wynika, że większość w gimnazjum się p***** na prawo i lewo..

Gość Kaśka18...
Tak to moj wiek. Doswiadczenie, o swoimi sie nie wypowiem ;P znam az :)3 dziewice-wiec nie kazda bzyka sie w wieku 16l jak to ktos tu napisał :) Inna znajoma spała z 8 -to chyba zalezy od trybu zycia, ilosci imprez i wypitych drinkow ;)

Gość ZAZWYCZAJ i myślę, ze..
być może chcąc sprostać obecnym standardom opowiadają czego to nie wybzykali i potem takie statystyki

tchórz jestem stara - miałam/mam jednego partnera i żyję w szczęściu i ..??

Gość Kaśka18...
Nie jestem tchorzem ;)

Gość Kaśka18...
Po 1 to staram sie nie obrażać innych ;) Jezeli tak was to ciekawi - to spałam z jednym facetem.

młody, ja nie mówię o pieprzeniu się na prawo i lewo tylko o inicjacji. Ja miałam 17 lat i to było daaaawno temu, mojej kolezanki córa ma 14 lat i zaczęła współżycie właśnie, jej chlopak jest chyba rok czy 2 lata starszy od niej

Dekalogowata - naprawdę byłaś? I przychodzili do Ciebie młodzi ludzie na "pierwszy raz"? Foxy Lady - nie chcę się do nikogo porównywać ani nikogo oceniać i patrzyć mu "pod kołdrę", ale 14 lat to chyba przesada, mam kuzynkę w tym wieku, to jest jeszcze dziecko..nie mówię, że ja jestem dorosły :)

ZAZWYCZAJ i myślę, ze.. ostatnio słuchałem całkiem ciekawe nagranie o szczerości bo napisałaś że taki świat chcesz znać. właściwie od małego uczymy się kłamać jak coś powiemy nie odpowiedniego dostajemy bęcki jako dzieci jak oszukujemy to nam się wtedy upiecze. Właściwie mało jest osób naprawdę szczerych a szczerość w dzisiejszych czasach to cnota

młody, powiedziałam prawdę, dziewczyna ma 14 lat, wyglada na 16 i wypłakala sie mamie bo zapomniała o gumce. Poza tym i w moich czasach 16-17 lat to była norma na inicjację, teraz zdaje sie jeszcze się obnizyła

Gość Kaśka18...
Te 14lat to chyba zart.. Normalna matka, chyba nie przechodzi do codziennosci gdy dowiaduje sie ze jej 14letnie DZIECKO sie bzyka.

Gość Kaśka18...
I tu nie chodzi o to ze nie wyglada na 14lat.. ja w wieku 13 wygladałam na 16, ale nie myslałm wtedy o tym by sie bzykac... bo bylam dzieckiem. Chodziłam na basen, do kina a nie martwilam czy chlopak uzyl gumki.

Kaśka18... czemu oceniasz innych przez pryzmat siebie to chyba było zdarzenie a matka się dowiedziała przypadkiem. Robisz wrażenie że chcesz być wzorem

Zgadzam się i zaznaczenie tego było moją intencją, że nie chodzi o wygląd, ale o mentalność, w ogóle w 1. klasie podstawówki to dziewczyny to był najgorszy wróg :)

a ja mówię moim dzieciom, że najgorsza prawda, ale prawda :) gdzie podszyw bo nie kumam Kaśka -a co to był za kolo? :) Uważam, że tak te 17 lat to wypadałoby mieć żeby rozpocząc współżycie

Gość Kaśka18...
Do wzoru cnot i ideałów nie aspiruje ;) nie o to chodzi, ja 14l mialam naprawde nie tak dawno temu i dla mnie seks w tym wieku to patologia. Dziewczyna w tym wieku dopiero dojrzewa, i nie powinna w ogole tracic i tak krotkiego dziecinstwa na antykoncepcje, zamartwianie sie czy za 9m-cy sama nie urodzi dziecka, co w takim wieku jest tragedią. Ale kazdy jest inny. Sa ludzie ktorzy wkladaja butelki do odbytu-i 14latki ktore sie bzykaja..

Kaska... a co miała do cholery jej matka zrobić? założyć jej pas cnoty i kluczyk wyrzucić?? Poszła z nią do gina i poprosiła o pigulki. Tez bym tak zrobila. Tym bardziej, że sama była w podobnym wieku gdy straciła dziewictwo, miała 15 lat. Gdy ja chodzilam do podstawówki w ostatniej klasie jedna dziewczyna zaciązyla. Pytalam o wiek inicjacji moich ponad 30letnich koleżanek i było to około 15-17 lat. Czemu Was to tak szokuje?

a potem najmłodszy dziadek Europy ma 29 lat :O nie do pomyślenia takie smarkule i seks. Po co?

Foxy - mnie szokuje

"a co miała do cholery jej matka zrobić? założyć jej pas cnoty i kluczyk wyrzucić??" - nie, wystarczyło odpowiednie wychowanie + umysł i świadomość dziecka + zrządzenie losu :)

Gość Kaśka18...
Mnie nic nie szokuje-na moje zycie seksualna nie mialy wpłYwu statystki, i to ze wiek 1 inicjacji sie obniza. Jej matka- dowiedziała sie po fakcie-jak chyba wiekszosc ;) tyle fajnego w tym, ze dziewczyna na tyle ufa jej ze powiedziała o tym.

Dekalogawata to podszyw prawdziwa jest Dekalogowata choć nie interesuje mnie ta osoba wiem to bo czytam rożne wątki. Najmłodsza w ciąży bodajże miała 6 lat i była z Peru. ciekawostka. to co pisze foxy to jest szczerość nie wiem czemu, poznajecie fakty i nadajecie im znaczenie moralne i atakujecie jak byście twierdzili że robicie w ten sposób coś dobrego a to beznadziejne zachowanie

Ja nie wiem po co... z ciekawości??? Mnie w podstawówce chłopcy denerwowali, byli dla mnie gówniarzami. Może ta norma zmieniła sie wraz z wejściem gimnazjów. Teraz mlodziutkie dziewczyny mają kontakt ze starszymi od siebie chlopakami akurat w czasie, gdy zaczynaja dojrzewac. Równolatkowie dla tych 14-15 letnich dziewczyn to dzieciaki, które potrafia tylko zlapac za kucyk albo zamknąć dla żartu w męskiej ubikacji. A taki 16-17 latek dla 14latki w gimnazjum to juz mężczyzna z którym mozna coś narozrabiać :)

no proszę - jednak czasem rozsądny :)

nikt tu nikogo nie atakuje :) zdaje się

nikt tu nikogo nie atakuje :) zdaje się

Foxy może coś w tym jest. Mnie o drgawki przyprawiał taki koles co 3 lata gdzieś tam kiblował po drodze :) Gimnazjów nie było w tych zamierzchłych czasach

No tak mi sie wlasnie wydaje... w 8 klasie mi sie nie chciało z włascicielami penisków nawet gadac a w liceum nagle burza hormonów na widok trzecioklasistów...