Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogagagazzzfff

Czy funkcja offline na facebooku aby na pewno działa ??

Polecane posty

Gość ogagagazzzfff

Wiem ,że na facebooku jest tak zwana funckaj offline dzięki , której robisz sie niby niewidoczny na czacie. Ale czy to aby na pewno działa ? Bo np wchodzę na fejsa to wypisuje do mnie kilka osób ,że którymi wcale nie mam ochoty w tym momencie rozmawiać a przecież niby jestesm offline ;/ I ja sie pytam czy mnie wdiać to piszą ,że widac mnie na czacie.

Gość ogagagazzzfff
ok, okazało się że jestem tylko tępą szmatą i nie zorientowałam się że te wiadomości napisali do mnie wcześniej a nie akurat wtedy kiedy zobaczyłam że są :(

Gość ogagagazzzfff
zjebany podszyw. a ja podtrzymuje moje pytanie.

Gość Serwilaaa88
ciężko powiedzieć. Ja też korzystam z funkcji offline a czasami nagle dostane od znajomego wiadomość "Cześć" albo "Hej". Tak jakby chcieli zacząć rozmowę. A przeciez w zwyklej wiadmości napisali by o co chodzi konkretnie. Sama już nie wiem :)

Gość miszszsza
Ja też przeważnie korzystam z funkcji offline ;D Gdyby sie okazalo ,ze mimo to i tak jestem widoczna na czacie to chyba mi by sie to nie podobalo :)

Gość lolek10000000000
to tam jest wogole taka opcja ze mozna byc niewidzialnym ;d ?

Gość Serwilaaa88
niby jest. Ale czy to aby na pewno prawidłowo działa to specjalnie pewności nie mam :P

Gość madzixOhhOhh
Powinno dzialac normalnie ;) Nie rozumiem po co bylaby ta funkcja offline jakbysmy byli widocznie :D

Gość gość
niestety ostatnio byłam offline i zdziwiło mnie, ze pare osób do mnie zaczęło pisać, w tym koleżanka i wtedy się spytałam czy mnie widać, to jak się okazało byłam widoczna...więc nie wiem czy do końca dobrze działa ta funkcja ;/