Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

chcialy mnie

Polecane posty

kiedys zdazylo sie ze chcialy mnie dwie dziewczyny i to atrakcyjne a jestem niezbyt ladny gdy sie zdecydowalem juz bylo za pozno teraz zadna mnie nie chce :o

Gość rnc
To i tak masz fajnie. Mnie zadna nigdy nie chciala.

Gość pomyślawszy sobie dzisiaj
no aha

Gość ohohohohoooo
ble ble jak wysokie masz swiadczenia rentowne?:)

ja jestem bardzo niesmialy i wtedy jak mialem szanse to ja nie wykozystalem poprostu jednej i drugiej a jak sie zdecydowalem to juz wiesz

To następnym razem może już się przełamiesz. ;) Nie rozpamiętuj starych dziejów Ble Ble, nie ma co sobie głowę zawracać, czasu nie cofniesz.

Ble ble, się przejmujesz :D Skoro cię chciały, to musisz mieć to coś, co ja uwielbiam w ludziach 🌼

czasu nie cofne ale jedna z tych dziewczyn tak z ciekawosci chcialem wyszukac na facebooku noi znalazlem spoczatku to jej nie poznalem ale sie przypatrzylem i poznalem ja a teraz jak na zlosc zadna sie nawet na nie na ulicy nie spojrzy

Ble, bo żadna nie patrzy na chłopaka, który nie czuje się atrakcyjny. Jeśli czujesz się atrakcyjny, idziesz pewnym krokiem, zagadasz przy kupowaniu pomidorów do jakiejś kobietki, to wiadomo że zwrócisz na siebie uwagę, a nie jak idziesz smutny, z opuszczoną głową, nieśmiały i zakompleksiony :) Proste. Nie wiem jak to z facetami, ale zauważyłam, że zgrywanie niedostępnej też pomaga.

Gość nieładnie
Ble Masz szczęście niebywałe, że Cię nie chciały. Kobiety to zapowiedź wielkich kłopotów dla nieśmiałego faceta. Po co Ci dziewczyna? Źle ci ze sobą? Musiałbys pokonywać masę leków gdybyś ją miał. A tak żyjesz sobie jak chcesz, nikt Ci doopy nie zawraca, kasy na randkach nie wydajesz, nie musisz się starać. Jest całe mnóstwo plusów w tej sytuacji, tylko Ty się upierasz bo Ci wmówili, że tylko życie w związku z kobietą da Ci szczęście , a to nijak ma się do rzeczywistości.

Gość nieładnie
Nie wiem dlaczego niektórzy nie potrafią zaakceptować takiej prostej oczywistości, że nie wszyscy mają predyspozycje do tworzenia zwiazków i do życia w nich. Po prostu są ludzie skazani jakby poprzez geny czy wychowanie na to aby iść samotnie przez to swoje życie na tej ziemi. Co nie znaczy, że mają czuc się z tego powodu nieszczęśliwi.

Nieładnie, dziwnie piszesz, ale niech każdy sobie tłumaczy jak chce, byleby był szczęśliwy :D

suwka - jak ja mam sie czuc atrakcyjny jak ja nie jestem atrakcyjny wiesz mi na slowo nie jestem i to bylo dziwne ze tak atrakcyjna dziewczyna chciala mnie ale bylo minelo

Ble ble, chciałą, bo w sobie coś masz. I trza emanować tym "czymś". Nikt nie jest ideałem. Mam znajomą. Brzydka jak noc, a miała już z 10 chłopaków. Po prostu to "coś" jest silniejsze od wszystkiego. Jeśli czujesz się atrakcyjnym, pewnym siebie, to tak ludzie cię widzą. Wystarczy spojrzeć choćby na brzydkie kobiety, ale tak pewne siebie, które srają wyżej niż dupę mają. Teraz rozumiesz o co mi chodzi? ;)

Gość mentaI cut
ale z ciebie jełop!

a skąd wiesz że cię "chciały"? nie przesadzasz aby? może po prostu pogadały z tobą parę razy a ty sobie sam dorobiłeś historyjkę o "chceniu". tak czasem bywa z facetami którzy nie mają powodzenia. wydaje im się że jak się do niego dziewczyna parę razy odezwie albo nie daj boże - zadzwoni, to już go "chce" i już ma nie wiadomo jakie nadzieje.

Może rzeczywiście go chciały, kto to wie. Czemu od razu przyjmować tą najgorszą wersję? :classic_cool: To chyba całkiem możliwe.

no nie wiem czy możliwe. facet sam pisze że do atrakcyjnych nie należy. raczej bardziej prawdopodobne jest że coś sobie wyobraża albo wręcz że sobie z niego jaja robiły niż naprawdę "chciały" go dwie atrakcyjne laski. moim zdaniem żeby to ocenić potrzeba więcej szczegółów.

Gość offerma to największy
bo najstarszy prawik

!offerma - bo wiem zadnej chistoryjki sobie nie dorobilem zreszta kumpele mi mowily jej ze sie podobam

najstarszy to nie największy. a poza tym "nieładnie" ma racje. taka atrakcyjna laska to tragedia. ciągle byś był upokarzany przez jakichś "supersamców" którzy chcieli by ją poderwać. i powiedzmy sobie szczerze, jest tylko kwestią czasu kiedy by to się im udało.

Nie no, żeby jaja sobie robiły... Bez przesady. :D Trochę to paranoiczne podejście w każdym życzliwym geście upatrywać wyśmiewania. Może go chciały, może i nie, ale fakt, żeby coś ocenić, to by się więcej szczegółów przydało.