Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

chcialy mnie

Polecane posty

"bo wiem zadnej chistoryjki sobie nie dorobilem" niech ci będzie, co ja ci mam żałować. tak czy inaczej, dobrze zrobiłeś.

Gość offerma to największy frustrat
i niereformowalny mężczyzna typu prawik

"Nie no, żeby jaja sobie robiły... Bez przesady." no wiesz, takie rzeczy się zdarzają. i to nie przystojnym i atrakcyjnym facetom tylko tym właśnie nie za bardzo przystojnym.

Gość widze dwie opcje dla ciebie
skonczyc pierdolic te farmazony badz sie zabic decyzja nalezy do ciebie

byla taka sytuacjia ze jacys fagasy mowily ze co ty w nim widzisz i podbijaly do nie ja ona kazala sie im odwalic akurat bylem wtedy kolo niej bo mieszkalismy prawie kolo siebie

No się zdarzają. Ale skoro nawet sam BLE BLE, który najbardziej siedzi w temacie, tego nie przypuszcza, to po co się doszukiwać? :classic_cool:

Gość kaczka kafe
pewnie z litosci do ciebie zagadaly albo zalozyly sie i mialy niezla beke jak sie slinisz na ich widok:D

Gość Daud Cino Yordan
Niektórzy nigdy tak nie mieli

Gość IMO13855
BSA zawsze potrafi rozbawić. :D Suwka - jak Cię zaraz posunę za te bzdury co wypisujesz...

Gość superofferma
właśnie ja tak nigdy nie miałem tylko niektóre patrzyły się na mnie. zazdroszcze ci

Gość Ja.AndrzeJ.
Powiedz więcej o kontaktach z tymi kobietami... Spotykałeś sie z nimi? Rozmawiałeś tylko? Kontaktowałeś sie?

Gość IMO13855
Klepię maskę samochodu.

Gość IMO13855
Kocico - żebym ja Ciebie nie "zaklepał", szczególnie za farmazony głoszone w temacie. :P

"byla taka sytuacjia ze jacys fagasy mowily ze co ty w nim widzisz" jak to "co ty w nim widzisz", byliście parą czy co?

BSA "Mnie też chciały, ale co z tego jak nie umiałem tego pociągnąć. Po prostu mam za wysokie poczucie honoru i nie umiem być śmiały. Ale myślę że to zasługa boga świętowida, po prostu przeznaczył dla mnie inne zadanie. Będę umierał za Słowian na pierwszej linii frontu w nadchodzącej wojnie. która nadchodzi. Wtedy będę mógł się wykazać , więc kobiety są dla mnie tylko i wyłącznie problemem" Hahahahahahahahaha! Chryste, co Ty palisz?!

Gość IMO13855
Pink_Panther "Hęę? Jakie farmazony? Może przytocz, skoro już mi zarzucasz paplaninę." O proszę! Mówisz i masz! Pink_Panther "Cześć Imadło, zaklepałeś już akademik?" Pink_Panther "Nie no, żeby jaja sobie robiły... Bez przesady. Trochę to paranoiczne podejście w każdym życzliwym geście upatrywać wyśmiewania." :classic_cool:

Gość IMO13855
O! Drabina przyleciała na swoich raciczkach!

wojny nie będzie ale przyjdzie taka "walka o pokój" że kamień na kamieniu nie zostanie :D

Imadło drogie, a to według Ciebie każdy serdeczny gest jest zakamuflowaną potwarzą? :classic_cool: Ja tam nie wiem, o co chodziło z BLE BLE, ale niewątpliwie bycie przekonanym o tym, że ktoś sobie z nas robi jaja, bo jest miły, to podejście paranoiczne. ;)

BSA, słuchaj, czytam w kółko tę Twoją wypowiedź i cały czas tak samo dobra. :D A to z Bogiem Światowidem- petarda!

Gość IMO13855
Kocico - nasz kochany Krasnal numer DWA, z 'zaletami' jakie posiada, raczej na szczere zainteresowanie ATRAKCYJNYCH samic nie ma co liczyć. Takie są fakty. A swoją drogą, niestety zaczyna bzikować tak jak wcześniej Luzer (BSA nie jest szalony, tylko bardzo oddany krwi Aryjskiej). :classic_cool:

E tam, IMO. Takie przypuszczenia są na tym samym stopniu prawdopodobności, co te, że im się szczerze podobał. Trzeba by było być w temacie. BLE BLE sam najlepiej to wie. Skoro twierdzi, że mu dziewczyna okazywała sympatię, być może ma rzeczywiste powody ku temu. W końcu ślepy i głuchy nie jest. :D Brzmi jak mrzonka, co? :classic_cool:

"raczej na szczere zainteresowanie ATRAKCYJNYCH samic nie ma co liczyć. Takie są fakty" no właśnie. lubię ble ble ale jednak kobiety lecą na pewne cechy z którymi u niego raczej nie bardzo.