Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suwka

My ludzie mamy

Polecane posty

szczęście, że żyjemy,że mamy niemal wszystko. Powinniśmy się z tego cieszyć :) Tak mnie natchnęło do dzielenia się z innymi swoją radością, a przy okazji do irytowania tych, którzy nie potrafią docenić tego co mają :classic_cool:

Gość marmoladaa3345
racja ja kiedys ciągle narzekałam, ciągle doły miałam ale od chwili gdy przeżyłam operacje i się wybudziłam z narkozy ciesze się wszystkim co mam, najmniejszymi pierdołkami bo uświadomiłam sobie ich wartość jak je mogłam stracić

Marmolada, aż mam ochotę cię uścisnąć :) super jesteś, brawo dla ciebie! Za siłę! 🌼

Gość znawca podrobów
lubię podroby

Gość marmoladaa3345
ale wtedy mi do smiechu nie było kilka dni przed operacją, z każdym dniem przed miałam takiego stracha.. ciągle płakałam na myśl, że nie zobaczyłabym mojego męża, moich kotów...nie napiła się latte w ulubionej kawiarni itd.. a jak sie obudziłam to mąż mówił, że jak mnie wieźli z operacyjnej na łożku na salę, taką otumanioną po narkozie to krzyczałam zachrypnięta - żyję kochanie, je ja żyję powiedział że o mało się nie poryczał i serio od tamtej chwili już się ciesze tym co mam, nie ważne, że nie mam fury, swojego mieszkania, super ciuchów życie i szczęście to coś innego :D

Marmolada, piękna historia :) Cieszę się, że wszystko ci się ułożyło :) Klyyyyn!!!!!!! :D

a dobrze :) odpoczywam i ciesze sie dobrą pogodą, bo niedługo pewnie potrwa, co u Ciebie?

W porządku, ostatnio mam głupawkę, chyba coś mi podają do herbaty :D

Oł jes :D Trza być Ale co tam... Co się dzieje na kafe?! :D

ostatnio rzadko wpadam, same chaje i jazdy pewnie, czyli standard

No p;opatrz, ja tyż, a jak wchodzę,. to zawsze się spotykamy :D 🌼 for u ;)

Oczywiście, że może być :D A jak nie może, to ocean. I też ujdzie :D

musze napić sie kawy, strasznie leniwy i senny dzionek dzisiaj mam

Klyn, leniu. :) Ja nie mam ostatnio leniwych dni. Muszę się mobilizować ;) Ej, a ty wiesz, że znalazłam ostatnio wpis, że Ten Ostatni Niedziel, zakompleksiony, niezadowolony z życia, chodzi do gimnazjum? :D

też cosik czytałem, szkoda chłopaka, pewnie ma jakieś problemy, lub to tylko zgrywa

Ale jemu jeszcze można pomóc, skoro z gim jest. Młodego człeka łatwo ukształtować. Nie wyrobi się przez siedzenie na kafe wśród zakompleksionych, nieposiadających własnego życia "dziadów". Taka prawda :)

tak, to prawda ale nikt na forum mu nie pomoże, poza tym on sam musi tego chcieć, a z tego co go czytam to nie chce

Gość takajedna88888888888
ja sie cieszylam każdą pierdołka dopóki mnie nie dopad zespol jelita drazliwego teraz wszystko jest do dupy :(

Takajedna, misiu, skarbie, wiem, że to dla ciebie ciężkie, ale znam osobę z tym problemem. Poza tym robienie kupy nie jest niczym wstydliwym. Tylko ten ból jelit jest największym problemem? Bo u każdego chorego objawy są różne :) Klyyyn, masz rację. Dlatego szkoda mi go, ale jak go zobaczę, to spiorę mu tyłek. Ja myślałam, że gościu ma 22 lata "D