Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość white tips

porzadny french manicrue na naturlanych paznokciach w LOndynie- gdzie?

Polecane posty

Gość white tips

Witam czy moze ktoras z was wie, gdzie w Londynie - centrum lub east - moge zrobic sobie porzadny french manicure na naturalnych paznokciach, ktory nie odprysnie mi po 2 dniach? tylko wyttrzyma przynajmniej z tydzien!?!?!?

Kazdy manicure odpryskuje z czasem. Zalezy co robisz dlonmi, czy duzo moczysz je? Idz do salonu , i sprawdz .

Gość white tips
rozumiem ze odpryskuje,ale moja koelzanka zrobila sobie manicure w polsce i jej sie trzymal na naturalnych paznokciach 2 tyg! bo babaka w polsce uzywala kilku utwradzaczy iczegos tam jeszcze chyba a tutaj tylko dadza bialy lakier i na to bezbarwny/rozwy/bezowy i juz - przeciez to sie dlugo nie utrzyma. w londynie zrobilam sobie manicure ''u chinczykow'' bo tak mi jakos wpadlo do glowy za 12 f i tego samego dnia odpryslo mi na 4 paznokciach troche ,a na anstepny dzien to musialam wszystko zmyc bo na 3 paznokcach prawie wogole nie mialam juz tego bialego lakieru. a moczy rece tyle saamo co normalny czlowiek - po prostu je myje kilka razy dziennie, nie gotuje wiec nie myje garnkow .

u mnie w miasteczku jest super salon, manicure trzyma sie wlasnie prawie tydzien, uzywaja najwyzszej jakosci produktow,ale to surrey. wiesz, duzo jeszcze moze zalezesz od twoich paznokci, ja mam bardzo slabe paznokcie(niedoczynnosc tarczycy) i zaden, nawet najdrozszy lakier sie nie trzyma. zel tez, tylko akryl,ale to gowno..