Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nektrynkaa

Mój facet stracił swoją dziewczynę w wypadku...

Polecane posty

Gość nektrynkaa

Jestem w świeżym związku z chłopakiem,który stracił swoją pierwszą dziewczynę w wypadku samochodowym.Jak się tylko poznaliśmy,to wyznał mi,że bardzo się kochali,myśleli o ślubie.W dniu w którym mieli zamieszkac razem ona zginęła w wypadku.Od tego momentu minęły 4 lata. Teraz jesteśmy razem,jest wspaniałym człowiekiem,ale ciągle mam w głowie moją poprzedniczkę.Czuję sie tak,jakbym się wmieszała w niedokończoną historię.Wiem,że on bardzo za nią tęskni.To wszystko zaczyna mnie przerastać. :O W sumie,to nie wiem dlaczego tutaj pisze.Chyba chciałam się wygadać......

Gość szz
nie wrócisz jej życia, teraz to wy piszecie swoją własną historie. Nie bądź zazdrosna kiedy będzie ją wspominał. pomysl ze patrzy na was z nieba i trzyma kciuki za wasz związek bo chce zeby on był szczęśliwy :)

Gość szz
przetłumacz sobie ze to dobry,przyjazny wam duch. I skup sie na tym co jest teraz.

Gość blaeh
szmato wyj**ana i przeruchana przez wszystkie kutasy w miescie,cipsko umyj najpierw dopiero póżniej nadstawiaj pi**y j**ana poj**ana i ch*jowa franco ale ludzie sa jebnieci :o

Gość amorka z rozporka
ale to już było:O