Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

supermen123

pytanie do pań - wybieranie męża :)

Polecane posty

Drogie panie ! :) gdybyście miały do dyspozycji ''9 punktów'' (nie więcej !) i mogły wybrać sobie przyszlego partnera w następujących kategoriach to jak rozdzieliłybyście punktacje: a) inteligencja: 4 pkt - pan mgr (iq + 120) 3 pkt - troszke mądrzejszy niż przecietny :) 2 pkt - ''człowiek panika'' popełniający gafy (iq powiedzmy 90 :) 1 pkt - koleś po zawodówce, nieoczytany, robiący błędy ortograficzne (czyli taki troszke mniej mądry :) b) zarobki: 4 pkt - powyzej 8 tys, pan na wysokim stanowisku 3 pkt - 4-8 tys miesiecznie, cwaniak w okularkach i z walizeczką (osiedlowy biznesmen) 2 pkt - 2-4 tys, powiedzmy jakiś przedstawiciel handlowy 1 pkt - 1-2 tys, pracownik mcdonald c) wygląd zewnetrzny: 4 pkt - wysoki przystojny wysportowany 3 pkt - swojski chłop :) (brzmi sympatycznie, ale nie mylcie go drogie panie z jakimś plejbojem :) 2 pkt - cipka w okularkach 1 pkt - brzydal z trądzikiem d) wielkosc pały: 4 pkt - 19-20 cm 3 pkt - 17-18,5 cm 2 pkt - 13,5 - 16,5 cm 1 pkt - 10-13 cm model odpowiedzi (dla przykładu): a) 3 pkt b) 2 pkt c) 2 pkt d) 2 pkt

Gość chcęnaprawić
i co w związku z tym? jakaś skala odpowiedzi jest?

Gość chcęnaprawić
ja 13 no i co dalej

Gość Rihannnnaaaaa
a) 3 pkt b) 3 pkt c) 3 pkt d) bez znaczenia!

Gość nananaaa
dziwne to troche, jakby od razu zakladac ze koles po zawodoce jest glupi, ma malego, i pracuje w mc.

Gość chcęnaprawić
aaa to u mnie tak na 9 to nie wychodzi :)

ja wam powiem ile ja mam: a) 3 b) 0 c) 3 d) 4 razem mam 10 :) (z tym że wy nie dawajcie zer ! - ja tylko tak o napisalem :) )

Nie wybieram męża wg żadnej z tych kategorii... ale jesli już to moge odpowiedzieć na pkt b) 3

Gość młody owszem
oj ja mam 11 4 2 3 2

a) 4? czy sądzisz że ambiwalentność empirycznych inklinacji jest indukowane normatywną ekspresją percepcji szczególnie poprzez retrospektywną transformację gradacji sensorycznej?

Gość Gadatliwa..
a) 3 b) 3 c) 3 ooo i mi kur... brakło :( niech chociaż w d) będzie 1 :( i mam 10 punktów :D inaczej sie nie da:P

moim skromnym zdaniem (męskim) najważniejszy jest wygląd oraz wielkość penisa. Są to cechy raczej wrodzone - najcenniejsze, których sie zmienić nie da. Wykszatłcenie i hajs zawsze można nabyć

Gość Gadatliwa..
supermen123- wolałabym żeby mój mężczyzna miał mniejszego penisa :P (mały też może być figlarny) a w zamian za to żeby był dobrze zbudowany i chociaż znośny z twarzy. Inteligencji też się nie nauczysz to też cecha wrodzona więc chciałabym żeby też miał nieco oleju w głowie. A i był zaradny bo jakoś musi nas utrzymać :P

Gość jatojatoja toja
a) 3 b) 2 c) 3 d) 2

Gość myślę, że..
najważniejsze żeby miał rozum - oprócz hajsu i wykształcenia ładną gębę i mięśnie też się da zrobić :) Z mózgiem nie poszlejesz u chirurga :P jeszcze jedno - wykształcenie i inteligencja to 2 różne sprawy supermenie :D:D:D

Gość e tam z chłopami
a) 3 b) 2 c) 3 d)... wielkość niema znaczenia liczy się spryt:D