Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kapelaaaaaaana

polityka-jestem młoda mało wiem,doradźcie

Polecane posty

Gość kapelaaaaaaana

nie będę ukrywać ,ze nie wiem zbyt dużo o polityce..większość rzeczy moja mama mi tłumaczy ona jest za PiS-em,natomiast mój ojciec za PO i on nigdy nie potrafił mi wytłumaczyć czemu jest za nimi ,a nie za inną partią,natomiast moja mama sporo miała argumentów czemu tak głosuje a nie inaczej. Ja mam 19lat oglądam wiadomości ,tvn24(tu słyszałam,ze tvn kłamie ),ale wiadomo jak ktoś nie śledzi non stop tego co się dzieje w kraju to zwyczajnie nie wie o co chodzi..i taką osobą jestem ja . Chciałam się tu spytać mądrych i obeznanych w temacie ludzi na jaką partię głosujecie i dlaczego akurat na tą ,a nie inną i prosiłabym ,aby nie pisać mi tu,ze za PIS-em nie BO: Kaczyński widzi wszędzie spisek i robi nam siare itd. albo,że na PO głosujecie bo Tusk dobrze się prezentuje...niech te argumenty będą już poważne. Ja z tego co obserwuje to widze,ze jest gorzej niż w poprzednich latach,moja rodzina rozpadła się praktycznie około 4lata temu i ojciec za granica w Niemczech robi,siostra moja w Anglii,a mama tu ze mną...ja idę w tym roku na studia i powiem szczerze,że nie zależy mi na nich tak jak dawniej...kiedyś miałam ambicje,dobrze się uczyłam i może nigdy nie byłam jakaś łebska to starałam się jak mogłam,patrząc na moją rodzinę ..oni też się kiedyś starali,a teraz co z tego mają? wszyscy wyjeżdzają...nawet część moich znajomych z Liceum w tym roku wyjechało i nie idą na studia.. i jestem przekonana ,ze wyjdą na tym lepiej niż taka ja ,która chce isć na studia i to szczerze powiedziawszy o marnym kierunku bo co po zarządzaniu u nas w Polsce..chciałabym,aby coś sie zmieniło w naszym kraju,jak widze tylu alkoholików to czasem się nie dziwie im ..naprawde życie jednych przerasta,drugich nie.. ile można walczyć,skąd brać tyle sił

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować