Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przykromi

Jak ja im zazdroszczę...serce boli

Polecane posty

Gość przykromi

Tak przegladam zdjecia moich kolezanek jedna w Hiszpani ma swoj bar druga w kanadzie trzecia w nowym jorku. Kazdy znich szczesliwa spelniona, A ja w tej zjebanej polsce z długami ... płakac mi sie chce .

Gość rwrww
na zdjeciach wszystko jest piekne,a zycie zyciem i pewnie one tez maja problemy o ktorych Ty nie wiesz

Gość przykromi
Domyslam sie aczkolwiek marzy mi sie wyjazd za granice juz od dawna. Tutaj mam rodzine i mase długów. Pracodawca poobnizał pensje mamy naprawde sporo dlugów. Nie dajemy już rady. Chcaiłabym sporbowac chcociaz wyjechac ale na wet nie wiem jak to zrobic. Nikt nie chce pomoc co dla mnie jest zrozumieałe jak najbardziej, ale tez nie wiem jak sama wyjechac bad z mezem i dzieckiem.

Gość rwrww
poszukaj pracy w opiece pelno jest ofert

Gość przykromi
wlasnie teraz przegladam oferty chodzi mi bardzije o opieke nad starsza osoba nie nad dzieckiem.

Gość udhfsd
A gdzie sie wybierasz? Niemcy, UK, a moze poza Europe?

też o tym myślę, ale tylko z rodziną. Moja kumpela jest w Holandii i sobie chwali zarobki

Gość przykromi
toranaga A co twoja kolezanka tam robi jesli mozna wiedziec no i jak Ty masz zamiar wyjechać?

Gość przykromi
Zdesperowana Domowa Żona ZEby to było takie łatwe :) juz by mnie dawno nie było

Gość fluent one
to nie koncentruj sie ze musisz od razu wyjechac , skoro sie nie da... po prostu musisz najpierw pozalatwiac to co cie tu trzyma, moze to zajac dlugo, ale jak będziesz miala cel to malymi kroczkami ci sie uda, pojawia sie pomysly, mozliwosci itd nie warto sie warunkowac ze juz teraz musisz stad uciekac.. . skad wiesz ze twoje kolezanki nie maja kredytow za granica ? na zdjeciach to wszystko zajebiscie wyglada, po to sie robi zdjecia, ale to jest ściema, każdy ma w zyciu problemy , absolutnie każdy a zadowolenie z zycia to tylko kwestia jak podchodzisz do tych problemow czy pozwalasz sie przytlaczac czy przejscie ich jest tylko kolejnym krokiem kul lepszemu

Gość roksi 111111;)
hej;)wiem co przezywasz....autorko...ja tez ma rodzine w uk.i wiesz cio?tak sobie mysle ,ze moze oni maja kase ,swietna chate i ciuchy kase z benefitow ciagna,,,,on ja zdradza na lewo i prawo ,ale to wiesz,wielkie panstwo jak przyjada do pl.ja stwierdzilam ze chyba wole miec milosc meza ..troche mniej kasy i rodzine kochajaca a nie tak jak oni .....kasa to niewszystko....ja nowy ciuch niekupie sobie dzis to kupie se jutro....mysla ze ja mam wiecej niz oni bo mam milosc bliskich;)zyjemy biednie ale szczesliwie;)

Gość Uncle Adolf :-D
:-D jak ja kocham takie motywy :-D

wlasnie chodzilo mi o roksi :-D

kolejna co byla w dvpie i goowno widziala :-D maja kase i benefity :-D

Gość roksi11111
oj wy głupie ludzie z uk...wiem bo bylam i widzialm co sie dzieje ...z nimi...wiec chyba to niejest zazdrosc..raczej zal mi tych ludzi;)

Gość kkkkkkkaaaaaaaaaaaaakkka
Hej Roksi-a ja zyje w UK, mam prace, kochajaca roodzine, sumke na oszczednosciowym i szczescie tez ;) Co ty na to?

Gość lkopko
typowe polactwo, chwalenie sie kto ma ile kasy na koncie, kto ile benefitow (w pewnych sferach, benefity=posiadanie kasy), kto ma lepiej (wszyscy mieszkajacy za granica sa przekonani, ze oni oczywiscie, bo przeciez w biednej polsce nie mozna miec kasy:D). Kurwa, dlaczego polacy sa tacy beznadziejni?:O

Gość roksi111111;)
wlasnie o to chodzi ,ze sie chwala kasa (z benefitow)ile maja,co maja a w sumie nic niemaja...;)

Gość Uncle Adolf =D
"typowe polactwo, chwalenie sie kto ma ile kasy na koncie, kto ile benefitow (w pewnych sferach, benefity=posiadanie kasy), kto ma lepiej (wszyscy mieszkajacy za granica sa przekonani, ze oni oczywiscie, bo przeciez w biednej polsce nie mozna miec kasy ). K**wa, dlaczego polacy sa tacy beznadziejni? " chyba w swerach uposledzonych umyslowo :-D kazdy normalny rozumie ze glosne benefity to pomoc panstwa tym ktorym jest najciezej. minimalne siao zagwarantowane przez rzad to 800f netto :-D gruba kasa w pl to 4tys brutto mowa o przecietnym kowalskim :-D dziekuje dobranoc :-D

Gość Ajajestem
Jestem zadowolona ze swojego życia w UK. Mam i dom ,i rodzine ,i pieniądze i czas dla siebie :)

Nie jestem zadowolona ze swojego zycia w UK. :p Nie mam wlasnego domu, ani samochodu ani kredytu ani zadnych benefitow ani faceta (bo daleko). :( Przegralam zycie. Mozecie mi wspolczuc.

Gość A co ty nas mayor obchodzisz
Każdy ma swój świat