Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONA-urażona

Kopnąć go w d...ę czy dać szansę?

Polecane posty

Gość ONA-urażona

Byłam ostatnio na 18-ce u mojej koleżanki Nadii, która uczy się w technikum informatycznym i zaprosiła wielu fajnych kolegów :D. Jeden z nich (R.) od razu wpadł mi w oko, ja mu chyba też się spodobałam - tańczyliśmy dużo i świetnie nam się rozmawiało, mieliśmy dużo wspólnych tematów. Ok. 2 w nocy R. zniknął z klubu, gdzie była impreza. Zdziwiło mnie to, bo nawet się nie pożegnał, a byłam pewna, że weźmie numer :P. Wkrótce później też się zwinęłam, bo akurat większa grupka wracała w moją stronę - w końcu mój potencjalny odprowadzacz się ulotnił :(. Przez tydzień liczyłam na to, że weźmie mój nr tel od Nadii i odezwie się, ale nic-cisza :(. W końcu zagadnęłam go na f-b, wymieniliśmy kilka maili, ale nie proponowałam spotkania. Dostałam później sms-a z sieci "Odczep się od mojego chłopaka R." Zapytałam go, czy to prawda, że ma dziewczynę - potwierdził :/. Wkurzyłam się strasznie i przestałam się odzywać. Dziś otrzymałam od R. maila, w którym mnie przeprasza, bo mnie okłamał i NIE MA DZIEWCZYNY! Wtedy na imprezie zniknął, bo poszedł się naradzić z kumplem - podobała mu się Nadia, ale poznał mnie i chciał się umówić. Kolega stwierdził, że Nadia fajniejsza :(. R. tłumaczył, że wystraszył się, że zaproponuję spotkanie i Nadia zobaczyłaby nas razem, dlatego sam wysłał sms-a z sieci, że niby ma dziewczynę. W międzyczasie wyznał Nadii, że mu się podoba, ale dostał kosza. W związku z tym odezwał się znów do mnie. R. mi się podoba, ale załamałam się tą intrygą, poza tym nie chcę być dziewczyną z drugiego wyboru :(.Czy jednak dać mu szansę?

Gość Kosior
jak ty się wyrażasz? to, ze jestes anonimowa nie upwoaznia cie do używania wulgaryzmów

Gość ONA-urażona
No właśnie - byłam kompletnie zbita z tropu, do głowy mi nie przyszło, że mógł mnie tak bajerować mając kogoś. Wtedy chciał mnie spławić, a teraz żałuje :/

Gość Agaaaa*
daj mu szansę, jeżeli dostał kosza to przy tobie spraw żeby zapomniał o tamtej a zakochał się w tobie, tylko daj mu szansę, każdy ma prawo się mylić

Gość keczup nie łagodny
Dziewczyno ty jesteś upośledzona, że zastanawiasz się czy dać szansę takiemu dupkowi?

Gość Lilly Evangeline**
nigdy w życiu nie daj zrobić z siebie opakowania zastępczego. Powiedz mu, że masz już chłopaka 🖐️

Gość ONA-urażona
Jestem na niego zła, ale i w rozterce. Na tej imprezie naprawdę fajnie się zachowywał, nie zgrywał macho... No i teraz napisał, że spodobałam mu się od razu na tyle, żeby konkurować z Nadią :D. Ale ten sms... :/ :/ :/

"No i teraz napisał, że spodobałam mu się od razu na tyle, żeby konkurować z Nadią" Czy ty masz do siebie jakikolwiek szacunek?

Gość Kolalgolllll
Opiszmy sytuację. 1. Poznajesz chłopaka, który ci się podoba 2. Bawicie się razem na imprezie 3. Chłopak cię olewa i znika 4. Na twojego maila odpisuje jako własna rzekoma dziewczyna żebyś się odczepiła 5. Podoba mu się twoja koleżanka i jego kolega też twierdzi, że Nadia jest super a ty do bani 6. Chłopak startuje do Nadii ale dostaje od niej kopa więc chce się umówić ze szrotem czyli z tobą ( szrotem w mniemaniu jego i kolegów oczywiście) 7.Zastanawiasz się czy dać mu szansę 8. Z punktu 7 wynika (jak ktoś już tu napisał), że jesteś upośledzona

Gość Lilly Evangeline**
dobry pomysł offermy :D

Gość Billy Bob Hornton
No cóż chłopu spodobała się babka ale dała mu kosza więc teraz bierze jakąkolwiek, która się nawinęła (ciebie). Jest na tyle głupi żeby pisać takie smsy a ty sikasz w majty bo chłop napisał, że możesz konkurować z jakąś lalunią. No komplement udany jak w mordę strzelił. Ty chyba pochodzisz z rodziny patologicznej gdzie ojciec lał matkę a ona wniebowzięta była gdy przynosiła mu piwo a on mówił "ale ta Krupa z tv to super baba ale stać mnie tylko na ciebie więc podstaw mi tyłka i dziękuj za to że jestem z tobą a nie z Dżoaną!"

Gość daj mu szanse
troche se pouzywasz ale jak nadia sie namysli i bedzie chciala z nim byc to chlopak cie rzuci. ewentualnie jak sie napatoczy jakas inna/lepsza tez cie rzuci no ale uklad na jakis czas jest ok.

Gość daj mu szanse
przeciez wcale nikt nie mowi ci ze masz sie szanowac i nikt sie nie pyta czy masz jakas godność

Gość Hie hie hie hie hiennnaa
Daj mu szansę, będziecie wychodzić do kina i na imprezki z twoją koleżanką Nadią, chłopak będzie ci za to solennie wdzięczny, że przyprowadzasz Nadię na wasze spotkania i będzie ci za to mówił super romantyczne komplementy w stylu "ach jaki z ciebie anioł! przyprowadzasz Nadię żebym mógł się do niej ślinić i snuć wizję jak się z nią bzykam! Jesteś cudowną dziewczyną! A ty będziesz się uśmiechać w duchu i myśleć jaka ja jestem szczęśliwa! Takie komplementy mi mówi!

Gość Antonio de
jest SZCZERY WARTO DAĆ MU SZANSĘ

Gość ONA-urażona
Też się skłaniałam ku temu, żeby go olać, ale czy rozmawiając twarzą w twarz z kimś, kto ma wątpliwości, też powiedziałybyście, że jest upośledzony? Na tej imprezie bawił się ze mną, a nie z Nadią, później też mnie adorował... Nie jestem jakimś odrzutem, ale wielu facetów odstrasza to, że dobrze się uczę. On też jest prymusem, inteligentny, wysportowany, przystojny... Tylko że mnie znał 1 wieczór, a Nadia już dawno mu się spodobała. Napisał, że żałuje, że zniknął z tej imprezy i tego smsa. Nie umówię się z nim, ale szczekaczom dziękuję komplementy :)

Gość ONA-urażona
Przysłał mi dzisiaj bukiet 12 białych róż... Podobno parzystą liczbę kwiatów kupuje się na pogrzeb :(

Gość raaaaaany
a moze on startuje do ciebie, zeby wzbudzic zazdrosc z nadii? :O ja bym mu nie ufala po tych dziwnych przekretach z sms-ami....

Gość ty jesteś naprawdę upośledzona
nie dość,ze nie rozumiesz sytuacji(brak inteligencji) to ignorujesz jak dają ci tu normalne rady(nadal nie rozumiesz???),dobrze,że chociaż umiesz obsługiwać klawiaturę.....chłopak był dla niej miły,ale,że dupek to mało ważne!!hahaha idiotka!kopnie cię w dupę przy najbliższej okazji!jak znajdzie lepszą-i tez zapyta kolegi! zonk!