Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwonkaaa97

poronienie czy miesiączka ?

Polecane posty

Gość iwonkaaa97

dzisiaj cały dzien bolały mnie plecy i brzuch a dokładniej jajniki .. Chociaż brzuch na dole tez pobolewał.. Mam te objawy od jakiegoś tygodnia (miesiąc temu przed miesiączką też bolały mnie plecy i brzuch) ale te objawy były troche inne. Jak wracałam z pracy to czułam że coś mi pociekło a wiec pomyślałam że to miesiączka (bo miałam ją dostac okolo 25 września) w domu zobaczyłam na bieliźnie takie bardziej brązowe plamy z różowym + było jeszcze troche białego śluzu.. Powiem jeszcze że to nie było same plamienie ani krew było troche takiej dziwnej konsystencji.. Jakby troche stęzała galaretka.. Uprawiałam seks 10 wrzesnia. Sama nw co mam o tym myśleć , może wy mi coś powiecie na ten temat ? Sad Może to zwykła miesiączka ? poprzednia też mialam małą ale na początku było mocne krwawienie .. ogl poprzednia miesiączka trwała około 4 dni Dodam jeszcze że po jakimś czasie na bieliźnie ta krew zrobiła sie brązowa .. taka plama ;/ nie wiem czy jestem w ciazy czy nie

Gość powiedz mi ............
a po co sa testy w aptekach?

Gość iwonkaaa97
pytam sie o to czy wygląda to na poronienie .. nie licze na twoje wymądrzanie ;]

Gość NIE tak na pewno nie wyglada
poronienie

Gość iwonkaaa97
czyli według cb porobiłam ? teraz wyjelam tampona i zobaczyłam taką galarete z krwią i brązowe plamy -,- ohhh

Gość kobieto masz jakieś zaburzenia
hormonalne albo zwyczajnie rozkręca ci się okres tak na pewno nie wygląda poronienie:O

Gość Jak wcześniej był wysyp
tematów pt czy to ciąża to teraz pełno tematów na temat czy to poronienie.Paranoja...DZIEWCZYNY OGARNIJCIE SIĘ!!!!!

Gość iwonkaaa97
a jak wygląda poronienie ? no fajnie by było jakby mi sie rozkrecił ten okres :) miałam kiedyś galarete przy okresie i takie góle itd ?

Gość iwonkaaa97
a czy to nasza wina ze teraz jest coraz wiecej przypadków poronienia ;/ ?

Gość iwonkaaa97
pomyliłam sie przy mojej wypowiedzi mialo być : miałaś kiedyś galarete przy okresie

Gość ta galareta to nablonek
z macicy. Normalne. I tak - poronienie wyglada podobnie ;)

Gość iwonkaaa97
no własnie. wiec nie mam pewności ze to okres. Jak bede miała później rozpoznać ze to jednak poronienie a nie @ ? moja poprzednia miesiączka też byłam dosć skąpa i krótka ale nie było tej galarety ;/

Gość droga autorko___
A po co ci to wiedzieć? 50% ciąż obumiera samoistnie. Przez caeł życie nie bedziesz miała zawsze takiego samego okresu, różnie bedzie, raz 4 dni raz 8, raz się zacznie plamienim a 10 razy od razu krwawieniem.

Gość iwonkaaa97
chce wiedzieć bo nie jestem pewna czy to okres . ;) ale może na serio @ skoro jest 23 a okolo 25 jak pisałam miałam ją dostac . :) tez tak myślisz ? ;]