Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adam32.32

kobiety tez oszukuja i zdradzaja

Polecane posty

Gość adam32.32

mowicie ze faceci mysla tylko o jednym , ze oszukuja i zdradzaja. ja nigdy bym nie wpadl na to zey zdarzic moja (wkrotce byla juz) zone. kochalem ja jak nikogo na swiecie , planowalismy slub, trojke dzieci (jedno juz mamy), rozmawialismyo tym jak bedzie wygladal nasz dom, jakiego kupimy psa. codziennie mowila mi jak batdzo mnie kocha az tu nagle jak grom z jasnego nieba spadla na mnie jej zdrada. wielki zawod, rozczarowanie bo jak tu mozna mowic o prawdziwej milosci jesli sie zdradza. jak mozna zostawic kochajacego meza i dziecko dla chwili przyjemnosci? :(

Jak widać można skoro to zrobiła. Dziś kobiety w swoim zachowaniu nie różnią się już od facetów. piją, pala, przeklinają, zdradzają i to chyba nawet perfidniej niż faceci.

Gość X-x-X-x-X
Przykre. Takie życie ;/ Po dzisiejszych kobietach nie ma co już za dużo oczekiwać... Ważne, że masz jeszcze dziecko :)

Gość siostraMierzwa
to kwestia m in charakteru, a nie płci...

Gość adam32.32
dziecko ktore ona mi pewnie zabierze...

Gość X-x-X-x-X
Adam to nie pozwól na to. Ona Cię zdradziła, a nie Ty ją. Jak jesteś w stanie zapewnić dziecku warunki to zostanie z Tobą! Nie ma co się załamywać teraz, a iść do przodu i walczyć o dziecko

XXX, co Ty piszesz, przecież w tym kraju sądy przyznają opiekę nad dzieckiem matce bez względu na to jaka jest matką i kobietą.

Gość adam32.32
jestem prawnikiem wiem jakie w polsce sa realia i jakie mam szanse na to zeby dziecko zostalo ze mna. jak juz to pewnie dostane alimenty na dziecko i na nia

Gość siostraMierzwa
kto oglądał film "tato" to wie ;)

Gość e tam z chłopami
widocznie cie nie kochała... bo ja nie wyobrażam sobie kochać kogoś i zdradzać to nie idzie w parze....

Też sądzę, że jeżeli sie kocha po prostu sie nie zdradza..To kwestia moralności, lojalności i poszanowania II człowieka.. A jak się dowiedziałeś?

Gość adam32.32
od mojego kolegi, dosyc bliskiego. pracuja w jednej firmie

Gość e tam z chłopami
o jestes prawnikiem :D mogę zadac pytanie w temacie twojego zawodu:)

Gość adam32.32
jasne ze mozesz

Gość e tam z chłopami
a więc jak długo czeka sie na rozprawę apelacyjną? twoja żona zdradziła cię w taki a mój mąż w inny sposób i teraz siedzi w więzieniu... i zastanawiam się kiedy bedzie kolejna rozprawa....

Gość adam32.32
to jest polska tu wszystko jest mozliwe, na porzadku dziennym jest oczekiwanie do pol roku

Gość e tam z chłopami
poważnie aż tak długo... w każdym razie dziękuje za odpowiedz :)

Gość adam32.32
ogolnie to sytuaca zalezy od Twojego sadu, mysle ze 2-3 miesiace to taki standard. tak rozmawialem, na poczatku mowila ze to nieprawda, potem ze prawde, ze go kocha, potem ze chce byc ze mna.

Gość e tam z chłopami
a w temacie... to jesteś w stanie jej wybaczyć zdradę? moze warto zawalczyć o waszą miłość w końcu macie dziecko:)

Gość adam32.32
nie jestem w stanie wybaczyc zdrady, bo jesli mnie zdradzila to znaczy ze nie kochala. zrobilbym dla niej wszystko zeby byla szczesliwa i tak mi sie odplacila. teraz tez mowi ze mamy synka ze mnie kocha, ale trzeba bylo myslec przed :(

Gość w tam z chłopami
to przykre... życie jest strasznie pogmatwane... albo kobiety zdradzaja a mężowie nawet by nie pomyśleli ze coś takiego może im sie przydarzyć... albo tak jak było w moim przypadku nigdy nie zdradziłam a zawsze byłam o zdradę posadzana przez chorobliwa zazdrość mojego męża... i wiesz zazdroszczę Ci ze żona cię zdradziła... bo jeśli masz jakieś zasady którymi sie kierujesz w życiu to odejdziesz... wolałabym zeby mój mąż mnie zdradził niż znęcał się nade mna fizycznie i psychicznie... łatwiej byłoby mi odejść...

Gość adam32.32
jest tu jeszcze ktos?

Gość amamjewszystkiewdupie
posluchaj nie ma kobiety ktora nie zdrzadzi kazda to zrobi!!!jedne sie opamietaja przed zcasem dla innych juz jest za późno...pamietaj nawet jesli chciala zdradzic a nie zrobila tego przedzej czy pozniej poleci po bandzie i to solidnie ja zazwyczaj dowiadywalem sie przd zcasem co sie swieci jestem hackerem ale dzialam tylko w swoich sprawach,takze gg nk facebooki maile wszystko umiem wygrzebbac i w taki sposob nie jestem rogaczem bo dzialam zawsze przed zcasem,dowiaduje sie co sie swieci pokazuje im to (najlepsze sa ich miny w pierwszych 5s) i narazie szmato!

Hacker który notorycznie zamienia "cz" na "zc"...ciekawe :) I nie każdy zdradza, ale fakt - ludzie potrafią być podli.

Gość klikier
Człowiek ma seksualność i jest w duzym stopniu zwierzęciem, każdy ma czasem ochotę na kogoś innego niż ta osoba z którą jest w związku. To niezależne od płci, zależy od stopnia w jakim rządzi w danym cżłowieku żądza, a wjakim zasady. Ale człowiek ma też mózg i nie zawsze zdradzi. Łatwiej o bycie zdradzonym, jeśli w związku cos szwankuje i są jakieś braki, których uzupełnienia szuka zdradzający poza związkiem. Lepiej to naprawić lub sie rozstać, ale cóż jesteśmy tylko ludźmi- słabymi w większości.