Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ligia729

eks partnerzy:/

Polecane posty

Gość ligia729

jak reagujecie na byłych partnerów ich zdjęcia nagłe z małzonkami i inne takie sytuacje.....

Gość nie kocham zadnego exa
ale gdybym dowiedziała się, że któryś z nich się ożenił to dziwnie bym się poczuła

Gość ligia729
ale co gratulujecie im i ogólnie spoko jesli np.koleś zmarnował wam 7lat i poślubił sobie inną....

Gość nie kocham zadnego exa
w takiej sytuacji bym nie gratulowała, ale w mojej czyli to ja odeszłam to tak:) ale serce by tak jakoś dziwnie się poczuło:(

Gość Zacznijmy od tego
że co cię to wogóle obchodzi, co tam u niej/ u niego... za dużo masz czasu wolnego i przesiadujesz na FB lub NK? Masz jakąś manię a może jesteś masochistką? Ja mam to w dupie, nie chce swoich ex widzieć nawet na oczy zwisa mi ich życie, niech są szczęśliwi, bo źle nikomu nie życzę ale ode mnie wara - ja ich życiem nie zamierzam żyć i nie zamierzam widywać ich z żadnymi małżonkami i innym chłamem. Koło Ch**a mi to lata

Gość ligia729
byłam kiedyś z pewnym chłopakiem zerwał ..ja jakoś to przełknełam tylko ze on myślał ze zawsze będzie miał ze mną kontakt i ze jak nie będze miał zadnej dziewczyny to będę ja wiec zerwałam kontakt ...on sądził ze zawsze byłam w nim zakochana itp itd czas leczy rany no i dwa dni temu odezwał się chyba nie wie ze ja wiem ze ma zone i pewnie mi sie tym pochwali i chciała bym z tej sytuacji wyjśc z twarzą i pokazać ze nie był najwazniejsza osobą w moim zyciu ( on zawsze tak myślał)

Gość ja tam z exami żyję dobrze
Nawet poznałam niektóre żony, dzieciaki. Chyba to zależy od podejścia. Ja życzę im jak najlepiej niezależnie od tego, kto kogo zostawił.

Gość e tam z chłopami
mój pierwszy był chodzącym ideałem... super sex rozmowy do białego rana, pamietał o moich urodzinach... a walentynki zawsze przynosił pęk róż z czekoladkami... dobrze zarabiał i był odpowiedzialny... oświadczył mi sie i wyznał mi miłość wszystko było super... ale ja byłam młoda wystraszyłam się i odeszłam... w dodatku zerwałam telefonicznie i przeprowadziłam się( uciekłam przed nim) i do końca nie wiem dlaczego tak zrobiłam pamietam tylko jak mi powiedział ze nikt w zyciu nie bedzie kochał mnie tak jak on... był super facetem przystojny itd... teraz mam mężą i synka mojego ex nie widziałam od tamtej pory i szczerze nie wiem jakbym zareagowała widząc go... tym bardziej ze wiem że po naszym rozstaniu nie miał nikogo na powaznie...

Gość nie wyobrażam sobie tego
to on mnie zostawił po 7 latach związku dla innej. Na szczęście teraz zmienia je co kilka miesięcy jak rękawiczki. Jednak boję się tego dnia, kiedy w ręce wpadnie mi zawiadomienie o jego slubie. Kiedyś to pewnie nastąpi, że spotka miłość życia i się z nią ożeni. Niedawno spotkałam go na imprezie i powiedział mi, że byłam miłością jego życia. Niepotrzebnie, bo tylko odżyły wspomnienia a on i tak słowem nie wspomniał o tym, by się spotkać, zobaczyć jak teraz by nam się rozmawiało a może razem było... Smutno mi:(

Jest jedna zasada: kończy się z kimś związek => przeboleć zapomnieć, olać, nie utrzymywać kontaktu. Inaczej jest to nieuczciwe względem obecnych partnerów/ek. Amen.

Gość LKKL
Normalnie a jak miałbym reagować :/