Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzenia sie spelniaja

NARESZCIE JESTEM SZCZESLIWA

Polecane posty

moja historia jest pokrecona, moze uznacie mnie za wariatke ale choooooj z tym:D mam cos ciekawego do opowiedzenia, jak MYSLI moga zmienic zycie. Wiele rzeczy teraz rozumiem po fakcie , wiedza ktora zdobylam odmienila moje zycie. Historia zaczela sie rok temu Wtedy zerwal ze mna chlopak ktorego kochalam bardzo mocno. Czulam sie zalamana ale powolutku wychodzilam z tego. Jak bylo juz ze mna lepiej czulam potrzebe poznania kogos innego. Bylam sama z 4 miesiace bo nie wyobrazalam sobie zycia z kims innym, ale po tym czasie nachodzily mnie mysli ze fajnie by bylo kogos miec i ze byly nie byl taki idealny (utrzymywalismy dalej przyjacielski kontakt). Zaczelam wtedy fantazjowac sobie w glowie, ze chcialabym faceta z roznymi cechami. Po jakims czasie poznalam JEGO. Byl jak wysniony, doslownie. wymarzony!! Bylam taka szczesliwa, ze balam sie tego zwiazku. Spotykalismy sie bardzo czesto, ale moje mysli skupialy sie wokol tego ze na pewno mnie zostawi bo to bylo za piekne. I po okolo miesiacu bajka sie sponczyla. Cos sie popsulo, ze nie traktowal mnie jak wczesniej chcial skonczyc znajomosc ( dla ciekawskich, nie kochalismy sie:) Bylo mi koszmarnie zle. Spotykalam sie jednak z nim dalej, ale on nie chcial sie zwiazac. wiec dalam sobie spokoj. Nie moglam niestety sie z tego pozbierac. Uznalam, ze moze zatrzymam go jesli to zrobimy. Skonczylo sie tym, ze bylam jego sex friend. Pomyslice, ale z niej szmata idiotka. Ja tak o sobie nie myslalam. Kochalam tego faceta. Miloscia, za ktora moglabym zabic. Trzymala mnie nadzieja, tak bardzo go pragnelam ze oddalam mu swoj cialo..za te kilka chwil z nim. I wtedy trafilam na internecie ksiazke 'potega podswiadomosc' Przeczytalam ja. Ta ksiazka byla tak niesamowita, ze przeczytalam ja jednego wieczoru. Znalazlam w niej wiadomosc, ze jesli czegos pragniemy to to sie spelni, trzeba tylko w to naprawde uwierzyc i w myslach wyobrazac sobie juz cel osiagniety. Tak tez robilam. Wyobrazalam sobie ze jestesmy razem, jak mnie kocha, jaka jestem dla niego wazna. Wiele razy przed snem wyobrazalam sobie, ze zasypiamy razem, a rano budzi mnie calusem i sniadaniem do lozka. Moje wobrazenia byly tak prawdziwe ze CZULAM jego obecnosc obok siebie, nawet zapach i glos. Po kilku tygodniach, zaczelo sie zmieniac. Znowu traktowal mnie jak na poczatku. Znowu bylam jego ksiazniczka, czesciej sie ze mna spotykal, zaczelismy razem chodzic na imprezy az zachowywalismy sie jak para. Dzis powiedzial mi ze mnie kocha. Facet dla ktorego kilka miesiecy temu bylam obojetna. Uslyszalabym to o wiele wczesniej, gdybym na poczatku nie zalozyla ze mnie zostawi i oleje. Musialam dlugo to naprawiac, ale nie ma rzerczy niemozliwych. Dzis jestem ogromnie szczesliwa i on tez. Mowi ze nie wyobraza sobie zycia beze mnie, widze w jego oczach to cieple uczucie. Czuje je jak mnie obejmuje i jak nalega na spotkania. Dziewczyny, jesli czegos pragniecie wierzcie w to. Wyobrazajcie sobie i WIERZCIE ze juz to macie a dostaniecie.

dzieki za przeczytanie:)

Gość 6 werset
tak. to prawda, ty mała czarownico ;)

wiesz co? ja zawsze jak zaczyna mi zależeć to robię takie projekcję, nawet nie muszę się=ę specjalnie wysilać, same przychodzą, wyobrażam sob ei tak jak Ty ze już z nim jestem, i rożne sytuacje i jakoś do tej pory nic sie nie udało.... ale ciesz e się ze ty jestes szczęśliwa

Gość antonio flageras.
oddałas mu swoje ciało ! ? jestes bezwstydną nierzadnicą !!

Gość lml;m;lm;lm
to dziala wiem, mialam takich sytuacji mnostwo.

Gość dziękujemy za reklame
książki a teraz wyjdź.

Zapomnialam wspomniec skad byl jeszcze nawrot i ta wiara. Bylam u wrozki :) To ona mi przepowiedziala ze bedziemy razem, okreslila nawet czasowo kiedy. Powiedziala mi tez kilka rzeczy, o ktorych wiedziec nie mogla i wtedy mocno uwierzlam ze bedziemy razem. Potem trafilam na ta ksiazke. Na poczatku sama nie wierzylam w to co mysle i mowie, wydaawalo mi sie to nierealne, ale tak dlugo to powatarzalam az sama uwierzylam. Dostalam toc zego pragnelam. Ta sila jest niesamowita.

reklama? mozesz ja znalezc na internecie za darmo:)