Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qaua1

podła teściowa

Polecane posty

Gość qaua1

Do dziś ( 5 urodziny mojego synka) nie miałam pojęcia jaką okropną osobą jestem w oczach mojej teściowej. A zaczęło się od tego, że pożaliliśmy się z mężem na zbyt rzadkie kontakty z jego matką i siostrą . W odpowiedzi dostaliśmy, że siostra widuje się ze swoją teściową raz na rok i jest dobrze a my od świąt do świąt (więc częściej) i kręcimy nosem.

Kochana, a to czemu tak bardzo zależy ci na czestszych kontaktach? Powinnaś się cieszyć, że nie jesteś ciągle kontrolowana i nikt nie patrzy ci na ręcę.

Gość kirkorr
Kiedy padła tesciowa ,bo mojaw w zeszłym roku.

Gość qaua1
Ciężko mi o tym pisać, te emocje są takie świeże...Liczyłam, że jak powiem co mnie , nas boli to coś się zmieni ale stało się inaczej. Potoczyła się lawina oskarżeń i skrywanych od dawna żali. Matka ma pretensje do syna ,że nie dawał pieniędzy studiującej stomatologię wówczas siostrze. On jest o 8 lat starszy od siostry.Teraz ma prawie 52 a jego siostra 45lat.Ma swój gabinet i jednego syna. Jest wdową od 10 lat. Teść się rozwiódł z teściową i nie zawsze dawał forsę więc teściowa uznała, że Krzysiek powinien.

Gość qaua1
Jestem o 16 lat młodsza od męża i niestety mniej wyżarta od teściowej. Gdyby jej słowa mogły zabić już by mnie pochowała.Aha jestem drugą żoną poprzednia była zła ale ja pobiłam ją na głowę.Ale czym szczerą chęcią poprawy stosunków? Powinnam się podpisać idiotka a nie aqua.