Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JeoPeszczi

Ignorowanie dziewczyn , czy to działa?

Polecane posty

Gość JeoPeszczi

Jak widzę gdzies na ulicy, w autobusie, pociagu ładną kobiete/dziewczyne to specjalnie nie zwracam na nią uwagi. Mysle sobie pewni dziennie kilku albo i wiecej facetów ją poodrywa i zagdauje lub sie na nie gapi to ja bede orginalny i nie zrobie tego co "tamci" i Tak sobie po cichu mysle ze moze dzieku temu Ona zwróći na mnie uwagę. Zdarzylo Wam sie zainteresowac kims, tylko dlatego ze on nie byl wami zainteresowany? Ocencie moją strategię , to taki mój modus operandi

Gość miła dziewczyna*****
na mnie to nie dziala ,wole miłych,szczerych i otwartych mężczyzn:)

Nie. Czy to takie trudne, znaleźć złoty środek między ignorowaniem a padaniem na kolana?

Gość ja pani wasza
tak dziala im mnie bardziej facet olewa tym bardziej sie staram zeby mnie zauwazyl

widzę poczytałeś kilka książek ale chyba nie załapałeś jak to działa. dziewczynę najpierw musisz czymś zainteresować. a jak będziesz stał i ją ignorował to nie wyróżnisz się - wtopisz się w tłum innych sterczących bolków

Gość AsiA Ticzerka
zgadza sie nie ma jednej recepty, ale ja też tak mam że pociąga mnie to czego nie moge mieć:D jest ktoś taki kto mnie olewa a mimo to strasznie mi sie podoba, tylko że wolałabym żeby mnie nie olewał i do mnie zagadał :D vicious circle :D

Gość AsiA Ticzerka
ale Dareios ma racje najpierw to ona Cie musi w ogóle zauważyć i się zainteresować:D więc lepiej popatrz na dziewczynę i się uśmiechnij do niej

Gość JeoPeszczi
to są moje spostrzeżenia, doświadczenia życiowe tak mi podpowiadają aby takie działanie wdożyć w swój warsztat. Zadnej ksiażki na ten temat nie czytałem/

Najpierw zwróć na siebie uwagę, zadawaj, bądź miły a potem zobojętniej, ale nie ignoruj. Ale to głupota, bo to sztuczne. Facet musi mieć własne życie, nie może żyć tym co mu kobieta powie.

zdecydowanie to nie działa... fakt, może zamiast głupiej zaczepki w stylu "nie zimno ci mała??" (jak to ja dziś usłyszalam) lepiej jedynie zalotnie sie usmiechnąć albo rzucac znaczące spojrzenia..

Gość henk1
Nie,każda chce być WYSŁUCHANA to pierwsze i ostatnie.Kto to odkryje ten będzie czerpał niezmierne korzyści z jej gościnności.

Gość przestraszona25
taaa,na pewno jak olejesz obca osobe na ulicy to ona do ciebie zagdana zadziwiona,ze jej nie zauwazyles.buhahaha

Gość a Ty autorze pewnie sobie
myślisz, że jak taką ładną olejesz, to ona wpadnie w jakąś złość typu "co ten dupek sobie wyobraża? jestem taka zajebista, a on nawet nie raczy spojrzeć w moją stronę? zaraz do niego podejdę i coś mu powiem" ?? nie no człowieku, jak kogoś nie znasz, to chyba oczywistym jest, że ta osoba w ogóle nawet nie zwróci na Ciebie uwagi. a jeśli znasz kobietę i celowo ją olewasz, to zapewniam, że każda mająca odrobinę godności i dumy kobieta zignoruje takie zachowanie.

Jeśli facet mnie ignoruje, to znaczy, że nie jest zainteresowany i ja tez nie zwracam na niego uwagi.

No patrz, a mnie do głowy by nie wpadło, żeby zwrócić uwagę na faceta który aktualnie patrzy się w okno :D