Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszalałam_chyba

on, ja, jego żona i spotkanie?

Polecane posty

Gość oszalałam_chyba

no po co, pytam się. mam kochanka, kochanek ma żonę. żonę notorycznie okłamywaną, która wie - że byłam, ale nie ma pewności czy nadal jestem, częścią ich życia. żonę, która chce spotkania. rozmowy w trójkę. po co? on będzie łgał, ona będzie stawiać niewygodne pytania - a ja, w zależności od tego co mi odbije, będe kłamać wraz z nim, jak to nic nas nie łączy, albo powiem jej CAŁĄ prawde, co bedzie dla niej fatalne. ktoś z was uczestniczył kiedykolwiek w takiej szopce?

Gość dskkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
uwazaj, bo kiedys mozesz byc na jej miejscu. Biedny misio ma taka niedobra zone ale na szczęscie trafił na Ciebie

Gość oszalałam_chyba
przedwczoraj mnie pobił

Gość oszalałam_chyba
i dymał mnie w ucho. jestem kurwą więc daję się dymać mężulkowi.

Gość sdrojewska
oszalałam_chyba przedwczoraj mnie pobił kocham cię ;):D idź na spotkanie może minetę od profesjonalistki zaliczysz:D

Gość oszalałam_chyba
ona chce rozmawiać. a mnie zastanawia, czego oczekuje po takiej rozmowie? podszywom dziekuje za podnoszenie topicu :)

Gość oresta chyba zadna nie chciala
a ty po co siedzisz w tym trojkacie ?

Gość sdrojewska
dziękuj dziękuj pustaku bo one są lepsze od ciebie ciemniaro:P

Gość oszalałam_chyba
oczywistym jest, ze nigdzie się nie wybieram, ale fascynuje mnie - co siedzi w jej głowie, że wpadła na taki pomysł? do tej pory miałam ją za mądrą babkę, ale teraz... no cóż.

Gość łał łał łał
na pewno twoja opinia o niej ją ....... ty ja miales za inteligenta, ale teraz KURWA KURWO wezzzzzzzzzzzzzzzzzz sie zlituj i nie kompromituj nie moge szmacisko raczy oceniac innych i laskawie obdarzac tudziez nie przymiotami Bo sie porzygam Jak ja nie znosze takich pojemnikow na sperme

Gość djifihfhfiahia
po co Ty się w ogóle na to spotkanie zgodziłaś? nieważne czy skłamiesz czy powiesz prawdę i tak wyjdziesz na idiotkę... przed samą sobą...

Gość a gdzie twój honor?
jesteś kochanką i śmiesz oceniać inną kobietę? w dodatku taką której ty niszczysz związek? radzę iść na to spotkanie, pewnie dostaniesz misia, znaczy faceta razem z walizkami.