Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pałająca_nienawiścią1987

NIENAWIDZĘ GO !

Polecane posty

Noszzzz kurna jak mnie nosi! Musze sie wyzyć na tym forum, bo zaraz oszaleje. Nienawidzę swojego faceta. Kiedyś kochałam go do szaleństwa. A teraz nie moge go znieść. Wkurwia mnie jego głos, jego mina, jego ton, obecność, wyglą, wszystko !! Po 3 latach zwiazku moge stwierdzic, ze sie odckochałam. Marzę o tym, żeby poznać kogos nowego, kto bedzie o mnie sie starał tak jak ten duren na początku. Chcę fajnego faceta, a nie tej pierdoły! Chce zaczac wszystko od nowa, miec inne zycie... Niestety wiecej nas łączy niż dzieli. Wpsolne mieszkanie, pieniadze... Chce od niego uciec! Nie moge tak zyc... Nawet nie moge na niego patrzec. Dodam jeszcze ze jestem b. atrakcyjna kobieta i wielu facetow sie za mnia oglada tylko nie MOJ !!

Gość Ewaaaaaaaa
Nie uciekaj od niego! Dajcie sobie szanse jeszcze...

Gość lilowa wrozka
Czyli czujesz sie zaniedbana? On stal sie fleją... A ty ciągle piękna, jak Dekoral bialy. Może i bylas zauroczona, ale nic wiecej. i nie szanujesz go. Powiedz: on ma jakies zalety?

Gość odejdz teraz
bo potem zostaiesz z przyzwyczajenia i cale zycie bedziesz zalowac ze moglas sprobowac zyc inaczej

Ma zalety jest przystojny, zabawny, wesoły, inteligentny... przy czym leniwy i marudny jak baba w ciązy !!!

Nie o to chodzi ze ja mysle o sobie. To on jest wiekszym egoista jesli o to chodzi. Ale jezeli mysle o innych facetach i o tym, ze chcialabym miec kogos innego, to chyba znak ze juz go nie kocham...

A on ciagle sie mna wyręcza, nie szanuje mnie, nie dba o mnie... Ma ten zwiazek głęboko w dupie. Juz sie nie stara jestesmy razem, bo jestemy i nic więcej...

W sumie to znak, że Ty czy Wy razem powinniście odpocząć od drugiej osoby, wygląda na to, że odkochałaś się w pełni tego słowa znaczeniu, ale też taka nienawiść nie jest czymś normalnym.

Jeżeli moj facet juz od dluzszego czasu nie zwraca na mnie uwagi to w koncu poskutkowało problemami z samą sobą... A jesli chodzi o niego to zapatrzona w siebie egoistyczna swinia, ktora widziai tylko siebie i swoich kumpli. Na mnie nei ma miejsca w jego zyciu. Kiedys owszem- było! Tylko dla mnie... Teraz? Jestem na koncu w jego rozumieniu

Tyyyy, no jak bym siebie czytała :) ostatnio to samo swojemu powiedziałam, tylko mnie z nim łączy nieco więcej niż dom i pieniądze, bo mamy 2 wspaniałych córek w tym jedna w wieku niemowlęcym. Kiedys dał straszną kiche w życiu. teraz się stara,a to co miało miejsce kiedyś, teraz daje mi sie we znaki. Widze go, agresor sie włącza, slysze go, opadają mi rece. Wqrza mnie w nim wszystko, a on jeszcze do mnie przygniatając mnie do blatu w kuchni " jakaś Ty piękna jak sie złościsz:)" nie raz dostał po jajach z kolanka, ale i to nie pomogło. Nocą jezdzi mi po papierosy jak widzi ze mi sie koncza, co jes temu przeciwny. Stara się siegnąć gwiazdki z nieba, a ja mam to wszystko w d... :( ale jest jedno... nie wyobrazam sobie jednak zycia bez niego. Teraz sie stara,teraz jestem najwazniejsza. Pyta sie czy odpowiada mi jego zawod ktory wykonuje. Mimo wszystko ze go nie trawie, tęsknie. I weź tu człowieku kobiete zrozum...

Typowo kobiece, chcecie więcej i więcej do takiego stopnia, że jak wasza bliska osoba nie spełnia tego co chcecie to zaczynacie go nienawidzić.

Ze mną tak nie jest... On sie nie stara ni cholery. WMiareNormalna Twoj facet to do mojego niebo a ziemia... Moj ma mnie gdzies, a Twoj sie stara

Chce kogos gorącego, kto mnie rozkocha w sobie i pokaże mi co to miłość. A nie gnić na kanapie do konca zycia z tym leniem i piwnym brzuchem ;//

? On nie pracuje i nie łoży na mnie ani grosza juz od dluzszego czasu. Jemu rodzice daja na jego zachcianki a ja sama zarabiam na moja czesc oplat i meiszkania. Sama sie utrzymuje. Zaden koles nie musi na mnie lozyc. To nie moja wina ze jest leniem i nie chce sie wziasc do roboty. Tylko by siedzial przed tv albo kompem i pił piwo. faktycznie... facet marzen!! Tylko ja sie czepiam ;/

Miłość jest ślepa. Wygodnie widać ma, cóż więcej powiedzieć. Jak Tobie z nim tak bardzo źle to zawsze możesz podziękować.

ha! nie wiem czy to będzie pocieszenie, ale ja kiedyś podziękowałem kobiecie która była pracowita, bardzo dobrze zarabiała, była ładna ale do miłości to ciężko z nią było, więc co było robić, nasze drogi się rozeszły.

Gość mam to samo!!
pakuj sie i spier.....!!!! ja tez to musze zrobic.!!!! co za tepe dupki!

Gość kjieuhzzz
Facet sie nie stara? a co Ty robisz oprocz zrzedzenia i marudzenia na niego? albo sie staraja obie strony albo nie.

Gość dwe345
zostaw palanta niech inna się z nim użera

Gość brrrrednie!
Nigdy nie kochalas go autorko droga!malo tego z twoim nastawieniem nigdy nikogo nie pokochasz, bo masz porabane we lbie!:P!prawda zaboli wiem..