Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojejjjuuu

Dostałam wiadomość z przedszkola...

Polecane posty

Gość ojejjjuuu

W związku z obowiązkiem realizacji podstawy programowej wychowania przedszkolnego, przypominamy iż są Państwo zobowiązani do przyprowadzania dzieci do przedszkola najpóźniej do godziny 9.00. Prosimy o bezwzględne przestrzeganie ustalonych godzin. i place ogromne pieniadze wiec musze przyprowadzac dziecko na 9???

Gość majaos.
moje dziecko chodzi do niepublicznego i mozna przyprowadzać do 10.30 zalezy kiedy macie te zajęcia programowe,ale powinni isc na ręke jak tyle placicie.

Gość no i co ze placisz?
laske robisz? moze wszyscy beda akurat na twojego bachora czekac? Chryte Panie :-O jestem przedszkolanka i mimo tego ze rodzice maja dzieci przyprowadzic do 9 to i tak kiedy siedzimy o tej godz . w koleczku jedno spznione dziecko za drugim wchodzi i przerywa zabawe... dziekujemy za wyrozumialosc panie mamusie wiecznie tylko wymagajace egoistyczne doopy.

Gość majaos.
no i co ze placisz?----- ile już wypiłaś :)

mnie martwi co innego-że znieśli ryczałt, dziecko jest za darmo od 8 do 13, a potem 1,60 za kazda godzine poza tymi darmowymi.Dzisiaj bylam podziecko o 13.04 i mi powiedzialy ze nalicza dodatkowo 1,60.To jest jakas paranoja

Gość seseesee
przedszkolanka wypiła chyba za dużo drinków

Gość ranyboskieee
1,60 to jest dla ciebie za dużo??? ja płace 600zł miesiecznie ale do 18.00

Gość no i co ze placisz?
to chyba wy wypilyscie drogie panie. w doopach wam sie przewraca. placic nie musicie, chowajcie dzieci w domu i po sprawie. jescze tego brakowalo zeby rodzcie zaczeli rzadzic w przedszkolu kurwa mac :Dzaras sie naprawde napije bo nie wierze co tu czytam.

Gość do no i co ze placisz?
Wiesz co, ja też pracuję jako przedszkolanka ale twoja postawa nie przypomina osoby po pedagogidze przedszkolnej ;). U nas jest tak że jak ktoś ma jakieś ale to uzgadnia to wcześniej w wychowawcą bo ten ma jednak prawo wiedzieć kiedy przybędzie ;) podopieczny by jakoś zorganizować czas jeżeli były inne plany , natomiast jeżeli był zaplanowane jakieś wyjście z dziećmi to niestety nikt nie czeka na malucha spóźnialskiej mamy ale też takie mamy nie mają wtedy pretensji.

Gość no i co ze placisz?
a no to przepraszam Panie ale ja nie pracuje w Polsce. pracuje za granica w przedszkolu i tu jest inaczej. 🖐️

Gość no i co ze placisz? A ty
pracujesz w przedszkolu czy za ladą piwo sprzedajesz ? To twoje pedagogiczne "doopy, i k***a mać....."Ja bym pod opieką takiej jak ty nie zostawiła kilkuletniego malucha .

Gość no i co ze placisz?
no wybacz ale jestem tu prywatnie i jak mam ochote przeklinac to przeklinam i gowno ci do tego.

Gość Ogiera kurna mać
to ja tam nie widzę :/

Gość no i co ze placisz?
i ja twoim bachorem wogole nie chce sie opiekowac🖐️

Gość Prywatnie nie prywatnie
osobowośc wyłazi wieczorem na forum co nie???? Nikogo to nie obchodzi ale fakt jest faktem:)

Gość no ale ona tą łapką
tak macha już któryś raz a i tak powraca :D :D

Gość no i co ze placisz?
oj w domu jeszcze gorzej bluznie:-) to jest jeszcze nic. i co z tego?wszystkie kurwy ktore bym chciala mamusiom w pracy sypnac musze gdzies wyladowac.

Gość no i co ze placisz?
machne jeszcze raz i ide🖐️

Gość no i co że płacisz?
A niech hooj was gniecie i co ? rozdrażnione że niepedagogicznie ? Kurwa mać , jebane świętoszki , spierdalajcie jak nie możecie czytać .

Gość no i co ze placisz?
podszyl sie ktos ale nawet fajnie :-) :-) :-) lepiej powiedziec bym nie mogla:-) macham wam 🖐️

Gość ranyboskieee
no i spierdalaj pizdo jechowo

do ranyboskieee: po pierwsze nie zrumiałas sensu mojej wypowiedzi, po drugie tu nie chodzi o jakieś 1,60, policz sobie całość, tj załóżmy ktoś pracuje, zostawia dziecko np. od 6 rano (bo pracuje od 7 do 15)do 16(liczmy dojazdy z pracy i do pracy),to daje 5 godzin x 1,60 x ilość dni roboczych.Do tego stawka żywieniowa 7 zl x ilość dni roboczych. Do tego zajecia dodatkowe typu gimn.korekcyjna(ok 15 zl), angielski(ok 25 zl) i rytmika(ok 15 zl).Policzylas?więc tu nie chodzi o 1,60, bo jak trzeba płacić to płacę i siedzę cicho, ale jak jestem 13.04 po dziecko to zaraz mnie szlag trafia co oni kurwa wymyślają.I na jakiej podstawie ponaliczaja te dodatkowe godź pobytu dziecka?karty chipowe miały być haha!nie wiem czy masz dziecko, ale chyba nie zdajesz sobie sprawy, ile się płaci!więc nie łap mnie za słowa jak nie rozumiesz o co chodzi!

Gość ranyboskieee
no i pode mnie sie ktos podszył!

Gość ranyboskieee
podszywie sam spadaj! ja też jestem za tym co ty toranaga,posylamy dzieci do panstwowych wiec powinno byc za darmo a wychodzi na to ze dołożymy kase i lepiej poslac do prywatnego...

Gość no i co ze placisz?
spierdlalać

Gość no i co ze placisz?
ale ja nie jestem jechowa pierdolona kurewska mamuniu, uwazaj bo twoje zachowanie moze sie odbic na twoim bachorze. z reguly nie lubi sie dzieci pierdolonych, uciazliwych, zlosliwych mamuniek. maaaaaachaaaaaam pizdo maaaaaaanachaaaaaaaaam 🖐️ wsadz swoja kase w doopsko i baw bachora sam w domciu, jednej durnej matki mniej 🖐️ z ktora trzeba sie uzerac🖐️

po słownictwie widać że ty wyludku jesteś bachorem niezaradnych rodziców, co takie zero wychowali, wypad stąd -to forum dla matek-Ty dziecka nie masz, bo już by Ci dawno prawa rodzicielskie odebrali!

co do godziny 9 tojest napisane "najpóźniej" do godz 9 jak ci sie DUPY NEI CHCE RUSZYC TO WYPISZ DZIECKO I SIEDZ Z NIM W DOMU