Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwet

czy mogę unieważnić małżenstwo jeśli babcia mojej żony jest osobą chorą psychicz

Polecane posty

Gość dwet

i przebywała w psychiatryku, a moja żona też zaczyna mieć jakieś dziwne nastroje

Gość Frywolny Dariusz
Tak. Wyślij do żony SMSem informację w tej sprawie :classic_cool:

Gość dwet
to prawie jakby ukryła przede mną poważną chorobę...

Gość joachema
Nie ma żadnych podstaw... przecież to oczywiste.

Gość joachema
człowiek pyta a Wy sobie robicie jaja przewyższając jeden drugiego "niby smiesznym zartem" zalosne... o co Wy sie bijecie o miano najwiekszego glupka?;|

myślę, że choćbyśmy tutaj na głowie stawali, to Ciebie żadne z nas w tym wyścigu nie prześcignie ;)

Gość joachema
skoro macie czas na glupie zarty i prowokacje sadze ze raczej w zyciu za duzo tego czasu nie macie...

Gość hahahahhahahahhahha
hahahhhahaha dobreee!! :D

joachema skoro macie czas na glupie zarty i prowokacje sadze ze raczej w zyciu za duzo tego czasu nie macie... czytasz czasami to co sama napiszesz? ;)

Gość jgfj
możesz spróbować

Gość Bessondo
jeśli Twoja żona przed ślubem leczyla się psychiatrycznie i ukryła to przed Tobą, to masz podstawę do unieważnienia. Jeżeli Twoja żona przed ślubem -nie leczyła się -Leczyła się lecz Ci o tym powiedziała -zachorowała po ślubie To nie masz podstaw do unieważnienia. Choroba babci nie ma tu nic do rzeczy. Jest jeszcze gorzej niż myślisz, bo jeśli żona zachorowała dopiero po ślubie, to " ze względów społecznych" nie dostaniesz nawet zwykłego rozwodu, a jeśli nawet zatrudnisz jakiegoś super prawnika i ten rozwód jakoś dostaniesz, to i tak będziesz miał na utrzymaniu zonę do końca jej życia (no, chyba że poślubi ją ktoś inny0.

Gość tubka
a dlaczego chcesz unieważnić małżeństwo? Możesz rozstać się z żoną, ale przed Bogiem nadal będziecie małżeństwem.... Wydaje mi się, że chcesz unieważnienia, bo już inna panna naciska Cię na ślub. Powiedz wprost. Nikt, kto kocha małżonka, nie unieważni ślubu, a już na pewno nie gdy ten jest chory.

Gość alebaba
Możesz śmiało unieważnić małżeństwo, pod warunkiem natychmiastowego ślubu z Babcią byłej Żony.Można to zrobić sms-em.