Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

millutka

ale mi smutno i zle

Polecane posty

dobra tylko gdzie ja mam wrocic?moj ojciec to alkoholik chory psychicznie z ktorym nie rozmawiam juz sporo lat.a reszta to egoisci jak chcialam zostac w pl to nie mialam gdzie musialam wyjechac choc tak bardzo tego nie chcialam.mozesz sie wypowiadac na temat zdjecia i tak jestem beznadziejna

Cwelami to sobie swoich kumpli nazywaj wymoczku szpanujący gratem i ubrany jak menel z centralnego. Po co ci moje zdjęcie? Przyznaj się, że wolałbyś abym wkleił tą dolną część, poniżej rzekomego brzuszyska, zboczeńcu. :D

Gość Maczo Man 39
Cze! Wbijaj się do mnie na kwadrat. Zapewniam bezpieczeństwo, wyżywienie i uciech 100 :)

ja niee jestem nowa siedze tu od ponad dwuch lat tylko wczesniej nie mialam stalego nika

millutka domowa ci dobrze pisze. jak nie znajdziesz nic to powrot do PL. chlopaka znajdziesz bez problemu. teraz jest masa wolnych polakow, bo polki masowo spierdaja z niemcami, angolami, ciapatymi itd. jestes zadbana, atrakcyjna - tylko dobra selekcje prowadz.

Już ci powiedziałem kundlu, żebyś cweli i śmieci szukał w swoim otoczeniu. Najłatwiej będzie ci spojrzeć w lustro by jednego z nich dostrzec. A teraz, skoro już się naszczekałeś spuszczony ze smyczy wykoorwiaj z powrotem do swojej budy, łapserdaku.

Gość Maczo Man 39
Przestańcie się kłucić bierne biorące w dupska pedały 😡

Taaaa zastraszony kundel najgłośniej szczeka jaki to jest odważny. Człowiek potrafiący się bić nie przechwala się z tym tylko atakuje, ty natomiast tworzysz nawet tutaj pozory. Do tego to takie dziecinne i prymitywne, by problemy siłą rozwiązywać. Nawet jakbyś mi tego ryja obił, to co? Uważasz, że będziesz od tego lepszy? Podziw tylko u prymitywów swojego pokroju możesz wywołać. Jak głupi byłeś tak będziesz i tak też cię większość odbierać będzie.

nie wierze juz w swoje szczescie.kiedys wierzylam do puki sie nie przejechalam tak wiele razy.gdyby nie moja glupota juz pewnie miala bym szczesliwa rodzine o ktorej tak bardzo marze

Milutka daj spokoj , gdzie rodzina w tym wieku. Sam mam 20 lat ale nie wobrazam sobie rodziny w tym wieku. Baw sie , poznawaj nowych ludzi , odkrywaj swiat na rodzine czas bedzie :D Rodzina nie jest jeszcze dla nas , to nie zabawa w dom z dziecinstwa.

wkurwia mnie jak ktos nazywa ludzi ciapatych nawet ich nie znajac , pooceniaj sobie siebie prezes a nie ludzi z otoczenia.

juz sie wybawilam teraz tylko moim pragnieniem jest kocchajaca sie rodzina ktorej nigdy nie mialam

juz sie wybawilam teraz tylko moim pragnieniem jest kocchajaca sie rodzina ktorej nigdy nie mialam

Widzę w Tobie skutki DDA. Jak każdy kto miał ojca alkoholika ma o sobie zaniżoną samoocenę. Musisz się zmierzyć z tą hydrą i ukręcić jej łeb. Wrzuć google i DDA, zapoznaj się z tym tematem.