Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misienta19

minus 25 kg;D kto dołaczy?:d

Polecane posty

Gość Ivonne19
ONA - nie denerwuj się, na takie jak ta osobniczka powyżej szkoda nerwów :) U mnie dobrze z dietą :) nie ciągnie do złego, schudnięcie jest tylko kwestią czasu bo nic nie dzieje się z dnia na dzień :)

hej:)myślalam ze sama zostałam:)wszystko jest fajnie tylko szkoda ze tak dlugo na efekty sie czeka:(

Gość Ivonne19
u mnie zastój wagowy, a miałam się nie ważyć :/ dam radę i postaram się wejść na wagę dopiero za tydzień - wtedy powinny być już kolejne efekty :) dieta idzie chociaż doskiwiera mi monotonia...

Gość ivonne19
ja też trzymam mimo zastoju wagi :)

Gość paana inna
ja się z chęcią dołączę chce mieć wymarzony rozmiar 34 !!! ;))

Czesc:) Borykamy sie widzę z podobnymi problemami, tez mam 20 lat i około 20 kg do zrzucenia;> Odchudzam się od zawsze, przeszłam juz chyba przez wszystko ( z bulimą włącznie). teraz jestem troche starsza i chce raz na zawsze skonczyc z kompulsami, kilogramami i problamami z jedzeniem. Od jakiegos tygodnia ruszam się wiecej (chodze na pieszo na uczelnie, jezdze rowerem), jem mniej i sensowniej. Mam nadzieje, ze topik ten bedzie tutaj troche dluzej niz dwa dni i za chwile nie zniknie gdzies w czekusciach kafeterii. pozdrawiam:) było - 90 jest - 85.2

Witajcie ja też z chęcią dołączę:) przez niedoczynność tarczycy doszłam do 108 kg :( schudłam do 83 ale chwila nieuwagi i znowu 90 aktualnie mam 88,4 nie jem po 18 ,na dzień razowa bułka normalny obiad jeden posiłek z węglowodanów(inaczej nie dam rady )oraz 1 przekąska nie piję gazowanych napojów i piję czerwoną herbatę

:) dziewczyny nie martwcie się zastojami to dlatego że na początku traci się wodę i to schodzi szybko z tłuszczykiem idzie trochę wolniej ale przecież o to chodzi u mnie rano na wadze 87,6 z tym że ja narazie gubię wodę

hej laski:)ja tez zaczelam 4 dni temu...dieta madra bez weglowodanow i cukrow,jak najmniej tluszczy:)cos jak Sout beach:),mam do zrzucenia 15 kilo:)tyle sobie wyznaczylam.teraz waze 80 kilo.mam nadzieje ze mnie przygarniecie?

zmienilam stopke:)teraz najwazneijsze to trzymac sie planu..dzis troche jestem slaba i rozdrazniona..pewnei to cukier ktorego brak w organizmie,ale dam rade:)

Hej:)fajnie ze jest nas wiecej:) u mnie juz ponad miesiac dietka,jakos daje rade nie ciagnie mnie juz do słodyczy :P dorota1975-tez chorowałam na tarczyce i zaczełam brac letrox100 i schudłam przy małym ograniczeniu jedzenia 15-20kg przez nie całe pół roku:)ale ciaza zrobiła swoje i 30 wrócilo:(w sumie to nie miałam nigdy wiekszych problemow z nadwaga az do ciaży:(

czesc dziewczyny:co tam u was??jak tam weekend??tez maci ochote na jakies pyszne ciacho:(ja chyba budyn sobie zrobie,nie lubie weekendów,w tygodniu jakos szybciej czas leci:P

Gość Ivonne19
Jestem!!! Zastój wagi mnie zdemotywował i nie zaglądałam tu, ale dietę trzymam tyle, że powróciłam na 1000 kcal i waga ruszyła. Dziś po 12 dniach dietowania pokazała 81,5 kg :)

Gość Ivonne19
czyli 3,5 kg mniej :)

Gość Ivonne19
ona 100k a jak u Ciebie?

Gość Cień87
Witajcie dołączam się :) Do zrzucenia prawie 10kg. Nie mam motywacji od tygodnia. Tydzień temu było już 67.. hmm spotkanie, potem pizzeria, spaghetti coś słodkiego i płacz aktualnie... :( CEL>>60kg AKTUALNA WAGA >> 69 Dziewczynki damy radę :) Ja stosuje dietę MŻ i eliminuje słodycze+planowo więcej ruchu chyba włączę basen do swojego grafiku :) Dam znać jak mi idzie :)

:) u mnie mały wzrost wagi 87,8 wszystko przez imprezkę w sobotę ale od dzisiaj powrót do diety Pozdrawiam

hej laski:)ja trzymam dietke,narzie 5kg mniej od 25,08:(pomału mi schodza te kg,waga tydzien mi stala w miejscu az wreszcie ruszyła:)fajnie ze jestescie :) Ivonne19 gratuluje:)

Gość Ivonne19
Cześć dziewczynki! Gratulacje dla Was wszystkich :) Jak będziemy tak działać to zrzucimy masę kilogramów :))))) U mnie kolejny spadek wagi -> 81,2kg czyli MINUS 3,8kg. 1000 kcal mi służy bo jem mniej więcej to na co mam ochotę -> dziś na śniadanie jogurt O% z płatkami fitnes i bananem. Potem chleb własnego wypieku - kromka 50g z pomidorem i ogórkiem. Rybka i sałatka. I jakaś słodka - zdrowa przekąska, którą zakupiłam w rosmanie a to wszystko 1095kcal :)

Gość beeezsilnaa
Ja zaczynam od jutra. Chce dojść do 50 kilo także długa droga przede mną ale trzymajcie kciuki.

Gość Ivonne19
dziewczyny jak Wam idzie? U mnie kolejny dzień dietowo :) i powoli widać moje zmagania z tłuszczem :) jestem smuklejsza :P

Czesc dziewczyny mogę się przyłączyc :)? mam też do zbicia ze 20kg, odchudzam się wymiarami, jak widac jak narazie są niezbyt fajne :( ale to się zmieni, jestem na 1000kcal :) jem co mi pasuje tylko lice kcal , to byłoby na tyle :P

czesc:)ja tez trzymam dietke,wczoraj zrobilam sobie tabele wazenia sie co tygodniowego:)bo do tej pory wazyłam sie codziennie :(zakupilam sobie dzisiaj czerwona herbate:)dziewczyny probowałyście ocet jablkowy?? Ivonne19 fajnie ze chudniesz i ze widac efekty:)oby tak dalej kurcze...mam nadzieje ze chociaz do grudnia schudne jescze z jakies 10-15kg,dobrze ze za marzenia nie karaja :)