Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misienta19

minus 25 kg;D kto dołaczy?:d

Polecane posty

od października studia czas coś zmienic!:D planuje zgubic 25 kg!:D jest ktoś chętny by sie przyłączyc??:D! razem będzie łatwiej! zapraszam!;D start od 26 wrzesnia!ŁD

Gość Ivonne19
Ja chętnie dołączę, ale dietę stosuję od wt.20.09 - też mam do zrzucenia jakieś 25-30 kg Mam 170 cm wzrostu 20.09 ważyłam 85 kg 24.09 czyli DZIŚ ważę 82,5 kg dieta zgodna z grupą krwi (A), nie głoduję a póki co spadło 2,5 kg po 4 dniach :) myślę, że jest to sposób na odżywianie :) Dołączam się do topicu :)

Gość Ivonne19
a jaką dietę chcesz zastosować?

ja mam 172 i zastanawiam sie na dukana...ale kurcze zanajać życie polegnę przez alkohol... ja bym chciała tak 7 kg zrzucić..

Gość Ivonne19
ja probowałam dukana i nawet efekt był, ale odbiła mi się szybko na zdrowiu (wzdęcia, bóle brzucha, zaparcia) i zrezygnowałam. No i wiadomo ciężko było chociażby z tym alkoholem... jakaś impreza czy spotkanie towarzyskie. Teraz nie mam problemu bo przy mojej diecie i mojej grupie krwi mogę pić czerwone winko a lubię :)

Gość Ivonne19
81,9 kg po 5 dniach diety zgodnej z grupą krwi MINUS 3,1 kg :D

Gość chcę tak bardzo
To ja też się przyłączę. Jakoś nie potrafię się sama zmobilizować. Mam do zrzucenia 3,6 kg. Niby niewiele a pałuję się z tym od dłuższego czasu :O Ja wprowadzam więcej ruchu (marsze), ograniczam słodycze i wprowadzam ćwiczenia siłowe.

Czesc kobitki! Ja jestem od wczoraj na diecie dr.haya czy krocej nie laczenia:)mam do zzucenia 30 kg:/ chetnie sie do was dalacze:) oczywiscie oprucz diety czekam na rowerek stacjonarny plus codzienne spacery z pracy do domu:)Zycze milego dnia

czesc laski:)tez sie przyłaczam ja odchudzam sie od 17,08 ale jakos marnie mi to idzie:(nie jem słodyczy,nie pije coli:(jem ciemne pieczywo,pije duzo wody i herbaty zielonej:)i jezdze codziennie na rowerku stcjonarnym od 30do 60min,ja bym chciala chociaz 20kg schudnac:( było(17,08,2011)-98,8 jest(25,09,2011)-94,4 bedzie(01,11,2011)-85

Gość a mi szkoda
a czemu piszesz, że marnie idzie? kilogram w tydzień, bez jakichś mega wyrzeczeń - mi się wydaje, że super; skóra Ci nie będzie zwisać i efektu jojo nie będzie :)

Gość Ivonne19
super, że jest nas więcej :D w grupie siła!!! Ja zaraz zjadam jabłko utarte z marchewką i świeżym ananasem z ksylitolem - mniam :) Wogóle nie odczuwam, że jestem na diecie a waga leci :) dobrze się czuje i oby tak dalej. Powodzenia dziewczyny!!!

Dodalam sobie do diety dr .Haya 1000 kcal:)licze ze do sylwestra bedzie mnie z 15 kg mniej:)postanowilam wybierac mniejsze I realniejsze cele w nadzieje ze sie nie poddam:)

Witajcie :) Ja również od jutra rozpoczynam walkę z swoją nadwagą. Mam 164cm i ważę 80 kg:( Tak więc do zrzucenia mam dużo bo jakieś dobre 20kg. Chciałabym na sylwestra ważyć 65 kg - to jest moje marzenie. Tym razem chyba sobie odpuszczę diety typu kopenhaska, dukana itd., bo i tak nie potrafię na nich wytrwać... Po prostu bardzo ograniczę jedzenie, zacznę ćwiczyć, nie będę jadła po 18, żadnych słodyczy, fast-foodów, dużo wody i max 1000 kcal dziennie, a będę się starała nawet mniej. Potrzebuję szybkich efektów... No i będę codziennie tutaj pisała jak mi idzie :) 25.09.2011 --> 80 kg cel I --> 75 kg cel II --> 72 kg cel III --> 68 kg cel IV --> 64 kg cel V --> 61 kg cel VI --> 58 kg 19.09.2011 --> 79,7 kg cel I --> 75 kg cel II --> 72 kg cel III --> 68 kg cel IV --> 64 kg cel V --> 61 kg cel VI --> 58 kg 19.09.2011 --> 79,7 kg cel I --> 75 kg cel II --> 72 kg cel III --> 68 kg cel IV --> 64 kg cel V --> 61 kg cel VI --> 58 kg

Wyskakiwały mi jakieś błędy i dlatego stopka mi się kilka razy powtarza w poprzednim poście. Bardzo za to przepraszam :)

ello:))ja dzisiaj,sniadania nie jadłam, zjadłam obiad 3 małe kotleciki gotowane,i do tego pół ogorka zielonego,i łyzke ziemniaków,na kolacjie chleb razowy z jajkiem i ogorkiem 2 kawałki i duzy kybek herbaty zielonej,w miedzy czasie gruszka,i jazda na rowerku 45min:)dziewczyny jak obliczacie klorie??korzystacie z netu z tych kalkulatorow kalori i warzycie wszystko na wdze kuchennej??

Gość chcę tak bardzo
Ja korzystam z zestawień w necie i ważę. Trochę to upierdliwe, ale jeśli ma przynieść skutek... Hula hop nie kręcę ;) Ale mam twisterek. Tylko mnie na tym kolka błyskawicznie łapie.

Gość Ivonne19
Ja mam hula hop taki z "kulkami" (2 rzędy) - jest chyba trochę zbyt mocny bo ból jest nie do wytrzymania a na drugi dzień brzuch siny i nie mogę się przemóc... więc przestałam kręcić

Gość Ivonne19
Ja tabele kaloryczne znam praktycznie na pamięć (efekt odchudzania od 15 roku życia) i mam małą wagę kuchenną. Teraz jest jednak łatwiej bo większość produktów ma podane kalorie na opakowaniu :)

Gość chcę tak bardzo
Niby tak... ale jak gotuję zupę, robię sałatkę, surówkę. Nadal trzeba warzyć i sprawdzać (no przynajmniej ja muszę ;) )

Gość Ivonne19
waga przy liczeniu kalorii to podstawa :) fajne są te, które mają funkcje kalorii, widziałam w media market, kosztowała jakoś 100zł - wygląda na małą zwykłą wagę kuchenną, ma właśnie funkcje kcal gdzie jest wprowadzonych 1000 produktów i chyba jeszcze można 100 swoich wprowadzić :) fajna sprawa :)

czesc dziewczyny:)jak tam wasze odchudzanie??ja dzisiaj sobie zrobiłam oczyszczenie organizmu:)ale nie wiem czy dam rade do końca dnia:)pozdrawiam

ja wczoraj troche pokrecilam hula hop ale takim zwykłym:P i powiem wam ze przez 10min sie wiecej zmeczyłam niz jazda na rowerku przez np.30min:)fakt ze nie wychodzi mi ta krecenie jakas nadzwyczajnie ale jakos daje rade:)

Gość ivonne19
Mój kolejny dietowy dzień też udany :)

moze tez zainwestuje w hula hop??Musze sie przyznac ze niestety nigdy nie umialam nim krecic:)Narazie czekam na rowerek:)Licze na zgubienie 15 kg do sylwestra:)a pozniej kolejne 15 do wakacji:) Staram sie dawac sobie mniejsze cele zeby sie nie zniechecic za szybko(niestety z tym mam problem):) Jak czesto sie wazycie??Ja postaram sie co tydzien :) zeby nie denerwowac sie jak waga mi skacze:)

Gość Ivonne19
Ja do tej pory ważyłam się codziennie, ale to na początek dobra motywacja bo codziennie spadają kilogramki... teraz już zastoje będą więc zacznę się ważyć co tydzień od dziś - 81,8kg

wycieńczona mama.. zacznij sie leczyc idiotko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to ze ktos jest przy kosci nie znaczy ze siedzi przed tv i wpier**la kubełki z kurczakiem z kfc i popija cole!!!!mi sie zygac chce na takie osoby jak ty!!! 15 letnia dziewczyna trzyma za reke swojego 1 rocznego synka.Ludzie nazywaja ja dziwka,nikt nie wie ze w wieku 13 lat została ona zgwałcona.Ludzie nazywaja kogoś grubym.Nie wiedza ze moze on cierpiec na powazna choroba ktora sprawia ze takim jest.Ludzie nazywaja starego czlowieka brzydkim.Nikt nie wie ze zostal on powaznie ranny w twarz walczac za nasz kraj na wojnie.Ludzie nazywaja kobiete lysa ale nie wiedza ze ma raka

Hej laski:)sorry za te wpisy wyzej.jak tam wasze dietki??u mnie oki,tez warzyłam sie codzinnie,teraz staram sie co kilka dni:)